2a divisió
Esports Futbol 24/04/2011

El Nàstic derrota l'Alcorcón al Nou Estadi i s'allunya de la zona de descens (2-0)

Els tarragonins han aprofitat els errors madrilenys en defensa per emportar-se el partit i els punts, gràcies als gols de Powell i Gila a la primera meitat

Redacció
1 min
Alegria justificada al Nou Estadi. L'equip ja no viu a la zona de descens.

TarragonaEl Nàstic ha guanyat amb comoditat l'Alcorcón (2-0) i torna a allunyar-se de la zona de descens. Els tarragonins han aprofitat els errors madrilenys en defensa per sumar tres punts més que els acosta a la salvació.

El partit ha començat igualat. El Nàstic tenia més control de pilota però no arribava amb perill a la porteria rival. Però els tarragonins han trobat el premi del gol. En una jugada aïllada, Powell rebia la pilota i, tot i tenir poc angle, ha pogut superar el porter amb un bon xut.

El gol ha fet que els locals se sentissin més còmodes, i malgrat que l'Alcorcón ha provat d'arribar a la porteria local, els granes han anotat el segon gol, obra d'Eloi Gila.

Després del descans l'Alcorcón ha controlat el partit, i més després de l'expulsió de Mingo per doble targeta groga. Però tot i això no ha arribat amb perill a la porteria de Rubén, gràcies al bon treball defensiu del Nàstic.

Nàstic 2 – Alcorcón 0

NÀSTIC: Rubén; Mingo, Álex Ortiz, Mairata, Xisco, Bergantiños, Rodri, Tuni (Álvaro Rey, m.59), Sanchón (Seoane, m.80), Eloy Gila (Medina, m.67) i Powel.

ALCORCÓN: Herrera, Bermúdez, Babín, Rueda, Nagore, Alberdi (Gerardo Carrera, m.57), Fernando Sales, Montañés (Carlos Martínez, m.63), Mora, Borja i Quini (David Sanz, m.53).

GOLS: 1-0: m.14: Powel; 2-0, m.34: Eloy Gila.

ÀRBITRE: Mariscal Sánchez (andalús). Targeta vermella a Mingo per doble amonestació (m. 65). Grogues a Borja, Alberdi, Rey, Eloy Gila, Gerardo i Bermúdez.

ESTADI: Nou Estadi de Tarragona, uns 3.500 espectadors.

stats