2a Divisió
Esports Futbol 28/11/2010

El Nàstic s'emporta un punt del camp de l'Alcorcón gràcies a un penal transformat per Powell (1-1)

Els tarragonins sumen cinc setmanes sense perdre, tot i que tan sols han aconseguit una victòria i quatre empats; i es mantenen en zona de descens

AlcorcónEl Nàstic ha aconseguit arrancar un punt del camp de l'Alcorcón, en un partit on els madrilenys s'han avançat al primer temps, però que han jugat gairebé tota la segona part amb un home menys; fet que els tarragonins han aprofitat per empatar de penal.

La primera part ha estat de domini local, i el premi per l'Alcorcón ha arribat al minut 40, quan Quini ha aprofitat, a l'àrea, el rebuig d'una falta llançada per Ángel Sánchez. Però a partir d'aquí els catalans han reaccionat, i abans del descans, han tingut dues ocasions per aconseguir la igualada.

Al segon temps l'Alcorcón s'ha quedat amb un home menys, per l'expulsió per doble groga del central Nino. I uns minuts més tard, el Nàstic, que mica en mica s'anava fent amb el domini del joc, aconseguia l'empat gràcies a un penal sobre Álvaro Rey que ha transformat Powell.

Amb aquest punt el Nàstic suma la seva cinquena jornada consecutiva sense conèixer la derrota. Una ratxa positiva, si bé cal tenir en compte que dels últims cinc partits, 4 han acabat amb empat, i tan sols hi ha hagut una victòria (al camp del Tenerife). I tan sols ha sumat 7 punts dels últims 15 en joc.

Un resultat que deixa l'equip grana a la zona de descens, amb 12 punts, tot i que a només un de la salvació. Després del partit, Luís César, tècnic tarragoní, ha assegurat que veu l'equip amb forces i capacitat per tirar endavant”; encara que ha recordat la necessitat de sortir aviat de la zona de descens.

1 Alcorcón – 1 Nàstic

ALCORCÓN: Manu Herrera, Nagore, Rueda, Nino, Ángel Sánchez, Fernando Sales (Jeremy, 92'), Alberdi, Rubén Sanz, Carlos Martínez (Babin, 54'), Borja (Montañés, 74') i Quini.

NÀSTIC: Rubén Pérez, Xisco Campos, Mairata, Seoane (Gerardo, 62'), Mingo, Alex Cruz (Álvaro Rey, 58'), Medina, Rodri, Morán, Rubén Navarro i Powel (Eloy, 72').

GOLS: 1-0 (40') Quini. 1-1 (67') Powell, de penal.

ÀRBITRE: Pérez Montero, (Col·legi Andalús). Targetes grogues als locals Nagore, Nino i Ángel Sánchez; i al visitant Mingo. Targeta vermella, per doble amonestació, a Nino (52').

PÚBLIC: Estadi de Santo Domingo, uns 2.000 espectadors.