2a divisió
Esports Futbol 12/12/2010

El Nàstic, amb nou entrenador, lluitarà per abandonar la cua de la classificació a Granada

El nou entrenador ha assegurat que donarà minuts als jugadors que millor assimilin les seves idees tàctiques; i podria donar entrada a Ortiz, Miki i Walker a l'onze inicial

Redacció
1 min

Barcelona“Entrenador nou, victòria segura”. Amb el desig de fer que aquesta dita sigui vàlida, el Nàstic estrena tècnic a Granada, Juan Carlos Oliva, que pren el relleu de Luis César a la banqueta grana per aconseguir que l'equip recuperi el bon joc i les victòries; abandoni l'última posició de la divisió de plata, i surti de la zona de descens el més aviat millor.

Oliva ha deixat clar que, en aquestes primeres jornades, només utilitzarà els homes que assimilin millor les seves idees tàctiques. I és per això que, després de la primera setmana d'entrenament, Ortiz, Miki i Walter podrien ser les grans novetats a l'onze inicial; a més dels sancionats Mingo i Cruz. Qui no hi serà, en canvi, és el porter Rubén Pérez, que està lesionat. Al seu lloc, Moragón debutarà aquest diumenge en partit de lliga.

L'altra incògnita, més enllà dels onze escollits, és saber si el nou entrenador apostarà per un davanter o dos, com feia Luis César. Tot i que ja ha assegurat que apostarà per les bandes a l'hora d'atacar.

D'altra banda, el Granada vol aprofitar-se dels problemes tarragonins per sumar una nova victòria a la divisió de plata, un més després. Els andalusos, que no van poder jugar la setmana passada al camp del Tenerife per culpa de la vaga dels controladors aeris, afrontaran el partit amb les baixes del lesionat Lucena i el sancionat Dani Benítez. Al seu lloc, el tècnic Fabricio Rodríguez alinearà a Carlos Calvo i Mensah, respectivament.

stats