SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 10/02/2012

Un Nàstic amb moltes baixes ja no pot fallar més davant del Numància

El Gimnàstic de Tarragona afronta el partit contra el Numància de Sòria com la primera final de la temporada per aconseguir l'objectiu de la salvació

Efe
2 min
El jugador del Nàstic Mingo es lamenta durant el partit contra el Valladolid GIMNASTICDETARRAGONA.COM

Tarragona"Estem davant d'una final. Ens juguem molt contra el Numància. És un partit molt important", ha dit Jorge D'Alessandro en roda de premsa. La salvació passa per començar a guanyar partits contra rivals més assequibles de la classificació: "És el començament de la nostra lliga", explica D'Alessandro, que s'enfrontarà a Numància i Las Palmas les dues pròximes jornades, jornades que revelaran si l'equip català pot encara creure en la permanència.

La mala situació esportiva es veurà empitjorada per les lesions de l'equip de Tarragona: Berry Powel estarà quatre setmanes de baixa i, a més, Jorge D'Alessandro perd per al transcendental partit contra els de Sòria Morán i Carles Mingo, que no s'han recuperat a temps de les seves molèsties.

El Numància, de la seva banda, vol reivindicar-se a domicili en el feu del cuer Nàstic, de tal forma que la bona imatge que ha ofert en altres desplaçaments en aquesta temporada -a excepció de Guadalajara- es transformi en una victòria. "La bona imatge no serveix quan mires la classificació", ha reconegut l'entrenador sorià, Pablo Machín, en roda de premsa, abans de partir l'expedició numantina en direcció a terres catalanes. Machín ha estimat que el partit serà complicat i el Numància ha de saltar al terreny de joc amb la intenció de "guanyar i demostrar que som millors".

En aquest sentit ha assegurat que el Numància és millor equip que el partit d'anada disputat a Los Pajaritos contra el Nàstic, on la falta d'encert -en especial de Natalio- el va privar d'anotar-se una còmoda victòria. Machín ha restat transcendència a aquesta falta d'encert contra la meta contrària que persegueix el Numància en el que va de temporada, perquè, segons el seu parer, l'important és generar-les. Això no obstant ha reconegut que "fora de casa és hora de buscar solucions i en lloc de tornar amb un empat, fer-ho amb una victòria".

L'entrenador ha amagat l'alineació que saltarà al terreny de joc del Nàstic, a l'espera de la possible recuperació física de Nano -que millora del seu procés gripal; de no fer-ho el substituiria Iván Malón- i dels dubtes que té després de recuperar diversos jugadors respecte a l'últim partit (Jaio, Del Pino i Juanjo) i del bon nivell demostrat pels seus substituts contra l'Alcoià, en especial del davanter Iñigo Díaz de Cerio. "Només tinc clar que jugarà Nacho Zabal a la porteria", ha assegurat.

Machín ha apuntat que mantenir la pròpia porteria a zero -contra un rival que viu angoixat- és important, però el fonamental és fer el major nombre de gols per aconseguir la victòria i "treure's l'espina" del mal partit realitzat en l'últim desplaçament, a Guadalajara.

Alineacions probables:

Gimnàstic: Rubén Pérez; Sergio Juste, Mairata, Arzu, Raúl Fuster; Rodri, Longás, Tuni, Abalo; Peragón i Orbegozo.

CD Numància: Nacho Zabal; Unai, Jaio, Cabrera, Nano; Sunny, Julio Álvarez; Natalio, Bedoya, Lago Júnior; Juanjo.

Àrbitre: De Burgos Bengoetxea. Col·legi basc.

Camp: Nou Estadi. 18.00 h

stats