NÀSTIC
Esports Futbol 15/12/2010

Oliva: "Amb l'equip que tenim podem ser competitius"

El tècnic dels grana assegura que després del partit contra el Recreativo d'aquest cap de setmana, reflexionaran per saber si necessiten anar al mercat d'hivern

Redacció
1 min

TarragonaL'entrenador del Nàstic, Juan Carlos Oliva, ha considerat que l'actual plantilla té prou nivell per afrontar el que queda de campionat, i ha assegurat que només arribarien jugadors amb nivell contrastat en cas que es detectés alguna carència.

Oliva ha assegurat que després del partit amb el Recreativo tindran "temps per reflexionar" i per saber si necessiten "alguna cosa", encara que ha comentat que amb l'equip que tenen poden ser "competitius" i ha reconegut que si després detecten que poden reforçar l'equip "en algun lloc concret" doncs "ja es veurà", encara que sempre amb jugadors "de qualitat contrastada".

Després del cop de Granada (6-1), Oliva ha reconegut que ara intenten "treballar-ho una mica tot". "Cal corregir coses que no vam fer bé", ha dit abans de reconèixer que "no és fàcil canviar el xip de la nit al dia". El lleidatà espera que "els dubtes s'hagin quedat a Granada".

Respecte a l'aspecte ofensiu de l'equip i la falta de gol, Oliva ha dit que l'equip "està habituat a defensar i a treballar des del darrere", però que "cada entrenador té les seves idees" i que necessiten "un plus, tenir més arribada", i que cal fer alguna cosa més per "trencar els partits", de manera que han d'"estimular els jugadors de dalt per generar el joc" que volen.

Oliva ha insistit que contra el Recreativo l'equip ho ha de donar tot perquè juga a casa i ha de portar "el pes del partit" i no "especular".

stats