2a divisió
Esports Futbol 20/03/2011

El Nàstic busca tornar a allunyar-se de la zona de descens contra el Numància d'Unzué

Els tarragonins necessiten rescabalar-se de la contundent derrota al Miniestadi per agafar aire respecte al descens, contra un Numància que somnia amb la promoció

Redacció
1 min
Alegria justificada al Nou Estadi. L'equip ja no viu a la zona de descens.

TarragonaEl Nàstic necessita la victòria contra el Numància (Nou Estadi, 17 h) per tornar a allunyar-se de la zona de descens i rescabalar-se de la contundent derrota que va patir la setmana passada al Miniestadi contra el Barça B (4-0). Un resultat que, per la seva contundència, va tornar la intranquil·litat a l'equip tarragoní després d'haver encadenat dues victòries seguides que l'havien allunyat una mica de la zona baixa.

Rodri, amb una elongació muscular a l'abductor esquerra, és l'única baixa de l'equip grana, en un partit on el tècnic Juan Carlos Oliva no preveu fer grans canvis a l'onze inicial: només Álvaro Rey, a la banda dreta, podria entrar al lloc de Gerardo.

D'altra banda, el Numància busca un bon resultat que li permeti continuar somniant amb les places de promoció d'ascens. Per aquest partit, Juan Carlos Unzué no preveu canvis a l'equip titular respecte al que va guanyar el Tenerife en l'última jornada.

stats