SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/04/2012

El davanter del Nàstic Roberto Peragón carrega contra la gestió del club

El jugador replica el director general del club: "La realitat és que estic en un club que no paga i ningú dóna explicacions de com i quan se solucionarà el problema"

Efe
1 min

TarragonaEl davanter del Nàstic Roberto Peragón ha carregat aquest dimecres contra la gestió del club, ja que la directiva no ha donat cap explicació de l'impagament de les nòmines als jugadors des de gener. "La realitat és que estic en un club que no paga i ningú dóna explicacions de com i quan se solucionarà el problema", ha argumentat el veterà jugador a la sala de premsa.

La polèmica va sorgir després de la derrota de l'equip davant l'Alcorcón al Nou Estadi, fa dues setmanes, quan Peragón va anunciar que els jugadors no estaven al dia de les seves nòmines. Ràpidament, el director general del Gimnàstic, Lluís Fàbregas, va recriminar les declaracions i va instar el jugador a rendir més en el camp ia fixar-se en equips com el Valladolid. "Les paraules de Fàbregas diuen molt de qui està gestionant un club esportiu com el Nàstic", ha respost Peragón.

"Si estic sense cobrar vull saber quines són les solucions i en aquests moments no tinc cap explicació. A dia d'avui, el Nàstic no m'ha demostrat per què he vingut aquí", ha sentenciat un Roberto Peragón molt contrariat amb la situació per la que està passant al vestidor.

El veterà davanter, que aquesta temporada no ha aconseguit anotar ni un sol gol, té un any més de contracte amb el club, tot i que ha manifestat que disposa de diverses ofertes i que ara mateix no pot descartar cap d'elles.

stats