2a divisió
Esports Futbol 18/12/2010

El Nàstic necessita guanyar el Recre, sí o sí

El Nàstic, que arriba al partit després de ser golejat a Granada (6 -1), vol tancar l'any amb una victòria davant un rival que encara no ha guanyat fora de casa

Redacció
1 min

TarragonaTot són crítiques a Tarragona. Després que el club decidís prescindir de Luís Cesar i fitxar Carlos Oliva; ara el punt de mira són els jugadors tarragonins, a qui se'ls acusa de poca qualitat per competir amb garanties a la divisió de plata. Per aquest motiu els grana s'han conjurat per revertir la situació, guanyar els andalusos, i demostrar que poden ser competitius.

Es preveuen canvis a l'equip, i Rubén Pérez podria substituir Moragón a la porteria. A més, Miki Martínez i Álex Cruz poden tornar a l'onze inicial.

El Recreativo, de la seva banda, vol tancar l'any sumant la primera victòria a domicili de la temporada, aprofitant que el Nàstic, cuer, tan sols n'ha aconseguit una coma a local. A més, els andalusos acumulen 8 partits sense perdre, i han aconseguit marxar de la zona baixa de la taula i situar-se a tan sols 6 punts de la promoció d'ascens.

Però no serà fàcil. El tècnic del Recre, Juan Carlos Ríos, té 4 baixes pel partit d'aquest dissabte: els defenses Raúl Cámara i Poli; el migcampista Juan Villar i el davanter Javi Acuña; per la qual cosa ha convocat el jugador del filial Miguelito.

stats