SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 11/05/2011

El Nàstic se la juga a Huelva contra un Recreativo amb tot fet

El Nàstic es juga a Huelva (21 hores) tres punts molt importants en la seva lluita per allunyar-se dels llocs de descens directe a Segona Divisió B

Efe
2 min
En el partit d'anada al Nou Estadi, Nàstic i Recre van empatar a zero.

TarragonaEl Nàstic es juga aquest vespre (21 hores) a l'estadi Nuevo Colombino de Huelva tres punts molt importants en la seva lluita per allunyar-se dels llocs de descens i es trobarà amb un Recreativo amb tot fet en el campionat, perquè les seves opcions per disputar la fase d'ascens són remotes.

El Nàstic arriba al Nuevo Colombino amb l'aigua al coll i amb la necessitat imperiosa d'emportar-se els tres punts. La derrota contundent contra el Granada (0-3) i el fet que el descens s'hagi acostat a només un punt han fet que s'encenguin les alarmes i que només valgui la victòria. Ja contra els granadins van ser una ombra de l'equip que havia estat les últimes setmanes, demostrant que les victòries del rival directe, el Salamanca, han fet més mal moral del que s'esperava.

Per afrontar el partit en terres de Huelva Juan Carlos Oliva recupera dos homes fonamentals que per contracte no van poder jugar en l'última jornada, com Bergantiños i Felipe, que tornaran a l'onze per intentar el que ara sembla una utopia. La mala notícia arriba per part de Rodri, que per lesió es perd el que queda de temporada i serà baixa, mentre falta saber si Tuni, baix de forma, seguirà tenint minuts o descansarà per al partit contra el Betis.

La derrota de Recreativo contra el Tenerife la passada jornada va comportar, a més de trencar la ratxa de dotze jornades consecutives sense conèixer la derrota, que el conjunt de Huelva es quedés molt distanciat d'aquesta lluita per estar entre els que disputaran pujar a Primera. Per això, ara es pensa a completar la competició amb la màxima esportivitat i lluitar fins al final pels punts en litigi. El tècnic del Recreativo, Carlos Ríos, ha comentat que "fins a no arribar als 53 punts" no considera que es pugui "respirar tranquil" i que confia "aconseguir contra el Nàstic aquesta xifra".

La plantilla blanc-i-blava s'entrenarà aquest matí al mateix escenari del partit i tots els jugadors disponibles seran convocats. En principi, no podrà comptar amb Jordi Matamala, que no s'ha recuperat del còlic nefrític que li va impedir viatjar a Tenerife, ni amb Mora, Acuña i Andrés Lamas, de manera que l'equip titular podria ser el mateix que va saltar al terreny del Tenerife .

stats