SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2012

Un gol a l'últim minut de l'Almería condemna el Nàstic (1-2)

Els de Jorge D'Alessandro segueixen en el darrer lloc de la classificació després de perdre un punt en el darrer minut de partit

TarragonaUn gol d'Aleix Vidal al minut 89 ha condemnat al Nàstic de Tarragona, que ha tornat a perdre al Nou Estadi. Els grana han començat perdent en el primer temps amb un gol de Verza al 41' de partit, però en el segon temps han millorat i Powel, transformant un penal per mans, ha fet l'1-1 al minut 50 de partit.

Però a les darreres jugades de partit un exjugador de Nàstic, Aleix Vidal, ha fet el gol definitiu aprofitant-se d'un rebot dins de l'àrea que ha fet que la pilota li tornés als seus peus i després afusellés la porteria local.

El gol ha estat una galleda d'aigua freda per al Nàstic, que ja s'havia vist amb un punt que finalment ha acabat perdent. Amb aquest resultat, 1-2, el Nàstic segueix sent el cuer de la segona divisió amb 16 punts i es troba a sis de la salvació, que la marca el Vila-real B amb 22 punts.