NÀSTIC
Esports Futbol 20/03/2011

Triomf important del Nàstic contra el Numància, que deixa els d'Oliva tres punts per sobre del descens (1-0)

El Nàstic ha sumat aquesta tarda al Nou Estadi davant del Numància tres punts d'or que confirmen el bon moment dels grana i que els allunya de la zona de perill, superant-la per tres punts

Redacció
2 min
Powel, autor del gol

TarragonaEl Nàstic de Tarragona ha aconseguit la victòria davant del Numància (1-0) gràcies a un gol d'Powel, en un partit en què els locals han dominat durant la primera meitat i després d'un segon temps en què hi ha hagut ocasions per a tots dos conjunts.

El resultat allunya definitivament del descens als d'Oliva, mentre que el Numància no perd de vista la zona perillosa, tot i que encara la té lluny.

La primera oportunitat ha arribat als dotze minuts, després d'una gran passada en profunditat de Garmendia per a Del Pino, que després de guanyar l'esquena als centrals ha intentat la vaselina sobre Rubén, i ha enviat la pilota alt.

Barkero ho ha intentat de falta directa poc després, però el seu llançament ha estat desviat per la barrera. Després del córner, Del Pino ha tornat a rematar una centrada de Flaño que Rubén va aturar sense problemes.

Tot i que el Numància s'ha apropat més cap al gol, ha estat el Nàstic el que s'ha avançat al marcador. Ha estat després d'una jugada de Powel, totalment sol, que s'ha plantat al lateral de l'àrea per creuar la pilota. El porter, desencertat, no ha sabut rebutjar el xut.

La segona meitat s'ha iniciat amb la mateixa dinàmica, amb el conjunt local intentant tancar el partit. Powel ha pogut sentenciar després d'una gran passada de Morán. L'holandès ha empalmat dins de l'àrea, però novament Lafuente l'ha desviat.

El partit s'ha igualat a poc a poc, amb arribades a l'àrea i ocasions per a tots dos equips, de manera que el gol podia arribar de qualsevol costat. Del Pino ho ha tornat a intentar per als de Unzué poc després, encara que el seu xut s'ha anat fora. I minuts més tard ha estat Morán, per als locals, cosa que ha portat l'emoció a la grada després d'una jugada personal.

Fitxa tècnica:

1 - Gimnàstic: Rubén, Xisco, Mairata, Sergio, Fuster (Mingo, m.46), Delporte (Gerardo, m.56), Seoane, Bergantiños, Morán (Eloi, m.81), Sanchón i Powel.

0 - Numància: Lafuente, Flaño, Jaio, Culebras, Dani López (Angulo, m.67), Nagore (Iñigo Vélez m.46), Dimas, Garmendia (Ion Vélez, m.72), Barkero, Cedric i Del Pino.

Gols: 1-0: Powel, m.21.

Àrbitre: Sagués Oscoz, del col·legi basc. Ha mostrat cartolines grogues a Delporte, Dimas, Garmendia, Seoane, Barkero, Angulo i Sanchón.

Incidències: Partit corresponent a la trentena jornada de Segona Divisió disputat al Nou Estadi de Tarragona davant d'uns 5.000 espectadors.

stats