SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/03/2011

El Nàstic continua en ratxa i obté un triomf de gran valor al camp del Xerez (1-2)

El Nàstic surt mica en mica del pou i ho ha demostrat amb un gran triomf a un camp que li porta bons records, doncs a Chapín va pujar a Primera.

El Nàstic ha guanyat al camp del Xerez

Jerez de la FronteraEl Nàstic de Tarragona ha sortit dels llocs de descens en aconseguir una merescuda victòria a Chapín contra el Xerez gràcies als gols de Powel i Felipe Sanchón tot i que el Xerez s'ha avançat en el minut 11 amb un gol d'Óscar Díaz.

L'equip xerecista ha dominat els trenta primers minuts de partit, però, a partir d'aquí, el control i les ocasions les ha tingut el conjunt de Juan Carlos Oliva.

Encara que el Xerez ha portat la iniciativa i el Nàstic, amb tres mitjos centres defensius, s'amagava darrere buscant el contraatac, el primer temps ha estat molt igualat. El Xerez, després de tres derrotes consecutives, ha sortit pel partit i en el minut 3 Rubén Pérez va haver d'enviar a córner un llançament llunyà d'Óscar Díaz. Set minuts després ho ha tornat a provar Óscar Díaz, però aquesta vegada s'ha trobat amb el cos de Mingo, que ha rebutjat a córner. Era qüestió de temps que el Xerez marqués i ho ha fet en la jugada següent a pilota parada.

Al minut 11 Capi ha xutat un córner des de la dreta, ha rematat al segon pal Leandro i Óscar Díaz ha desviat la pilota per avançar el conjunt local.

A partir de la mitja hora de joc va canviar el guió i va ser el Nàstic el que va assumir el comandament del joc i el que va començar a arribar amb perill a la porteria de Chema. En el minut 31 Gerardo disparar enganxat al pal dret de la porteria de Chema. Vuit minuts més tard, el Nàstic botó una falta lateral, va aclarir Chema en semierror i Powel va estar a punt de marcar en el segon pal. Era el preàmbul a l'empat, que va arribar dos minuts abans del descans. Gerardo va treure un lliure directe des de l'esquerra i Powel va marcar només de cap al punt de penal. Amb empat a un es va arribar al descans.

El segon temps com finalitzar el primer amb una clara oportunitat al contraatac per al Nàstic en les botes de Felip Sanchón que va haver de desviar a córner Chema. Dos minuts després, un centre-xut de Xisco Campos es va enverinar ia punt va estar d'entrar. En la següent arribada que va tenir a l'àrea xerecista i una altra al contraatac, Felipe Sanchón, no va fallar i d'un potent xut amb l'esquerra va posar el 1-2. Era el minut 54.

Després del gol, Juan Carlos Oliva va substituir Seoane, amb targeta groga, per Eloy, mentre que, minuts després, Javi López retirava a Pablo Redondo per Antoñito. Res canviava: el Xerez volia, però no podia i el Nàstic seguia jugant a la contra. En el 70 Felipe Sanchón habilita dins l'àrea a Powel, però Chema es va avançar i va avortar l'ocasió de gol. Reacciona el Xerez gràcies a un lliure directe que va sortir fregant el pal dret de la meta de Rubén Pérez.

Encara restava un quart d'hora per al final, l'equip de Javi López a penes va inquietar la porteria de Rubén Pérez.

Xerez 1-2 Nàstic

Xerez: Chema, Redondo, Lombán, Bruno Herrero (Capdevila, m. 75), Bermejo, Óscar Díaz, Leandro, Capi, Pablo Redondo (Antoñito, m. 61), Héctor Font i Raúl Llorente.

Nàstic: Rubén Pérez, Alex Bergantiños, Mingo (Medina, m. 78), Sergio, A. Felipe (Delporte, m. 83), Powell, Mairata, Seoane (Eloy, m. 54), Xisco Campos, Rodri i Gerardo.

Àrbitre: Piñeiro Crespo. Amonestar als locals Llorente i Leandro, i als visitants Seoane, Rodri i Delporte.

Incidències: 7.147 espectadors a Chapín.

Gols: 1-0, m. 11, Oscar Díaz, 1-1, m. 43, Powel, 1-2, m. 53, Felipe Sanchón.