2a Divisió
Esports Futbol 24/09/2011

El Nàstic vol aprofitar-se de l'Osca per saciar la necessitat de punts

Duel de necessitats a Tarragona. A l'equip grana li urgeix sumar els tres punts contra un Osca que tampoc ha guanyat i que l'acompanya a la zona de descens

Ara
1 min
El defensa grana Mairata, en el partit a Chapín contra el Xerez

BarcelonaJoan Carles Oliva haurà de compondre un autèntic trencaclosques per formar el seu onze pel partit d'aquesta tarda (18.00 h) contra l'Osca per culpa de les lesions. A les ja conegudes, se sumen les de Mairata i Morán, i el tècnic grana només compta amb un central pur, Ortiz.

I per si això fos poc, el Nàstic es troba en zona de descens i encara no ha guanyat després de quatre partits de lliga. Tot i el mal inici, els empats a Sòria i al camp del Xerez han donat esperances als del Nou Estadi, que intentaran guanyar aprofitant-se d'un Osca que encara es troba en pitjor situació, ja que només ha sumat un punt en aquest inici de lliga.

Després d'empatar a 3 contra l'Alcoià a casa en la darrera jornada, un dels grans problemes dels aragonesos és la quantitat de gols encaixats, però si per al Nàstic l'Osca suposa una oportunitat per sumar, també ho és per als blaugrana la visita al Nou Estadi.

stats