2a divisió
Esports Futbol 23/01/2011

El Nàstic empata contra la Ponferradina tot i haver jugat 45 minuts amb un home més (0-0)

Els locals han dominat el partit des del principi i ha tingut bones ocasions per marcar: Cruz ha errat un 1 contra 1 i Morán ha estavellat una pilota al pal

BarcelonaEl Nàstic no ha pogut aprofitar el fet de jugar 45 minuts amb avantatge numèric i ha acabat empatant a zero contra la Ponferradina, en un partit on els grana ha portat la iniciativa.

Els tarragonins han dominat el partit des del principi, i han tingut la primera ocasió del partit, amb un xut de Rubén Navarro. Tot i controlar el joc, els de Juan Carlos Oliva no han tingut ocasions excessivament clares, i a mesura que han avançat els minuts els visitants també s'han acostat a la porteria visitant.

Però quan la Ponferradina se sentia més còmode ha arribat l'ocasió més clara del Nàstic: Cruz s'ha quedat sol davant Mackay, però el porter ha pogut rebutjar la pilota. I poc abans del descans s'ha trencat el partit quan l'àrbitre ha expulsat el visitant Prieto per doble groga.

La segona meitat ha començat amb una bona oportunitat pels visitants, després d'un error defensiu de Miki; però ha estat una petita anècdota. El Nàstic ha reaccionat amb un xut de Viguera, que ha sortit desviat per ben poc; i Morán ha enviat una pilota al pal.

Oliva ha reforçat l'equip en l'aspecte ofensiu; però tot i dominar el joc, no ha pogut arribar amb perill a la porteria visitant.

Fuster, poc abans del final, ha estat expulsat per vermella directa.

Amb aquest resultat, ni Nàstic ni Ponferradina poden escapar de la zona de descens; i els grana queden a 3 punts de la salvació.

Nàstic 0 – Ponferradina 0

NÀSTIC: Rubén, Medina, Mairata, Sergio, Fuster, Cruz (Rey, 70'), Seoane (Bergantiños, 55'), Miki (Powel, 55'), Morán, Viguera i Rubén Navarro.

PONFERRADINA: Mackay, Malo, Cuadrado, Alcaide, Redondo; Cristian, Luis Prieto, Toribio, Del Olmo (Miguel Ángel, 62'); Máyor (De Paula, 82') i Yuri (Javi López, 74').

ÀRBITRE: Pérez Montero (col·legi andalús). Targetes grogues a Sergio, Del Olmo i Powell. Targetes vermelles a Prieto (39') por doble groga; i a Fuster (85').

ESTADI: Nou Estadi, uns 5.000 aficionats.