Segona Divisió
Esports Futbol 09/03/2012

El Nàstic es juga el futur contra el Vila-real B

Una derrota dels de D'Alessandro contra el filial groc, un rival directe en la lluita per la permanència, deixaria els grana molt enfonsats a la classificació

Efe
2 min
Una imatge del Vila-real B-Nàstic de la primera volta

TarragonaEl Gimnàstic de Tarragona afronta el partit contra el Vila-real B com l'última oportunitat per pujar al tren de la permanència de la Segona Divisió. Amb el dubte en punta d'atac de Mikel Orbegozo, que es va retirar de l'última sessió matinal per una punxada a l'adductor de la seva cama esquerra, i l'absència de Seoane per sanció, D'Alessandro té confeccionat l'onze titular que sortirà a mossegar al Nou Estadi.

"No fallarem, això segur. No fallarem demà", ha assegurat el tècnic de Buenos Aires en la seva última compareixença en roda de premsa abans del transcendental partit. En l'esquema tàctic del tècnic del Nàstic, Arzu tornarà al doble pivot acompanyant Rodri, mentre que Xisco Campos tornarà a l'onze titular després de complir el partit de sanció.

L'atac, a l'espera d'Orbegozo, sembla que passa per les botes d'Hugo Bargas i Longás; Morán i Abalo seran els encarregats de proporcionar la qualitat ofensiva. "El partit serà dur", avisa l'entrenador grana, que no vol que la possessió i la qualitat tècnica del rival s'imposin.

El Vila-real B buscarà la seva tercera victòria consecutiva després d'haver guanyat el Guadalajara i l'Alcoià, ja que malgrat que aquesta bona ratxa encara no ha aconseguit distanciar-se del descens, de la qual el separen tres punts. Per a aquest partit, l'entrenador del Vila-real B Julio Velázquez recupera tres homes que no van poder jugar contra l'Alcoià per diversos motius.

El migcampista argentí Fernando Barrientos ha solucionat ja els problemes burocràtics al seu país i aquesta setmana s'ha entrenat amb total normalitat al costat de la resta dels seus companys.

El lateral dret Pere també tornarà a l'equip després d'haver complert un partit de sanció per cicle d'amonestacions, mentre que Iriome s'ha recuperat d'una distensió al quàdriceps de la cama dreta.

Velázquez, però, no podrà comptar amb el lesionat Pablo Íñiguez, que pateix un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama esquerra, i tindrà els dubtes de Joselu i Jaume Costa, que podrien anar convocats pel primer equip, i Toribio, que en l'última sessió d'entrenament va patir un cop dur.

stats