2a divisió
Esports Futbol 09/10/2011

El Nàstic no passa de l'empat amb el Cartagena i deixa Oliva contra les cordes (0-0)

El tècnic grana podria ser cessat després que els tarragonins continuessin amb la mala ratxa i tan sols sumessin un punt contra el cuer de la competició

El jugador del Nàstic Viguera disputa una pilota amb Herrero, del Cartagena

TarragonaEl Nàstic i el Cartagena han empatat a zero en un partit en què cap dels dos equips ha fet res per emportar-se els tres punts i que ha servit per demostrar per què tots dos estan a la part més baixa de la taula. Un resultat deixa contra les cordes al tècnic Joan Carles Oliva i serveix a l'equip visitant per sumar el seu primer punt de la temporada.

El Nàstic s'ha anat traient la pressió dels primers minuts i de mica en mica ha intentat arribar a la porta de Reina, però sense crear ocasions de gol. Els locals han aconseguit el control del joc, però la seva claredat ofensiva era inexistent i el Cartagena no patia. De fet, han estat els visitants els que s'han pogut avançar cap al minut vint, per mitjà de Josemi, però el tir ha sortit fregant el pal després del servei d'un córner.

La indolència local ha servit perquè els de Javi López s'estiressin i arribessin progressivament a l'àrea contrària. Malgrat això, el primer xut entre els tres pals ha estat de Powell, a la mitja hora de joc, que Reina ha aturat sense problemes.

Collantes ha replicat dos minuts després des de fora l'àrea, sense punteria. I poc després, després d'un córner, Mariano Sánchez ha tornat a portar perill.

Álvaro Antón ha tingut la primera oportunitat de gol de la segona part, per al Cartagena. El jugador ha llançat des de la frontal de l'àrea pràcticament sol, però no ha sabut definir tot i el marge de maniobra que tenia.

El Nàstic, a la desesperada, ha començat a apostar per futbol directe, penjant pilotes a l'àrea. En una d'aquestes, Powel s'ha trobat, sense saber com, davant Reina. El seu xut a boca de canó ha anat al travesser. Era la primera oportunitat clara del partit. Els locals han tirat d'orgull a falta de futbol. Lluna ho ha intentat dins l'àrea, enviant el seu xut al pal.

El Cartagena no es rendia i Abraham Pau, i posteriorment Chus Herrero, no han sabut definir davant la porteria després d'un llançament de cantonada. El partit estava trencat i qualsevol dels dos podia marcar, encara que ha estat el quadre de Javi López el més insistent en els últims deu minuts, però cap dels dos equips ha acomplert l'objectiu amb èxit.

Goiria l'ha tinguda en l'últim moment després d'una gran jugada de Collantes per l'esquerra, però Rubén l'ha salvat miraculosament quan semblava que la pilota ja entrava a la porteria, en l'última acció del partit.

Nàstic 0 – Cartagena 0

NÀSTIC: Rubén, Ruz, Xisco, Arzu, Mingo, Rodri, Seoane, Longás (Galindo, m.82), Eloy (Luna, m.63), Peragón (Viguera, m.78) i Powel.

CARTAGENA: Reina, Txiqui, Abraham Paz, Josemi (Chus Herrero, m.49), Kijera, Dimas, Mariano Sánchez, Collantes, Álvaro Antón (Lafuente, m.63), Toni Moral i Iván Bolado (Goiria, m.70).

ÀRBITRE: Juan Martínez Munuera, valencià. Targetes grogues a Abraham Paz, Rodri i Toni Moral.

ESTADI: Nou Estadi de Tarragona, uns 3.800 espectadors.