Segona Divisió
Esports Futbol 30/09/2011

El Nàstic busca la primera victòria en la visita al Vila-real B

Els granes encara no han guanyat i la urgència comença a fer-se evident. Els de la Plana no podran comptar amb el seu golejador Airam.

Ara
1 min
Peragón, durant el partit contra l'Osca al Nou Estadi

BarcelonaJoan Carles Oliva, tècnic del Nàstic, reconeixia aquest dijous que la derrota davant l'Osca va ser dolorosa, però es va mostrar confiat de poder reconduir la situació. Per fer-ho, els tarragonins han d'aconseguir els primers tres punts de la temporada, i aquesta nit (21.00 h, GolTv) intentaran fer-ho al camp del Vila-real B.

Els castellonencs han començat la temporada amb irregularitat, i no podran comptar amb Airam, el seu golejador, per segona setmana consecutiva. El Gimnàstic intentarà aprofitar aquesta baixa per generar dubtes en el joc del rival, segons va demanar Oliva, que va afegir que els seus tenen l'oportunitat "de competir i obtenir un bon resultat".

L'equip arriba a la Plana amb els mateixos jugadors que van caure davant els aragonesos, tot i que Oliva recupera Rodri, després que complís un partit de sanció. L'entrenador lleidatà podria continuar confiant en els joves del filial per confeccionar l'onze d'aquesta nit, que es presenta amb la incògnita de si apostarà per Ruz o per Juste al lateral dret, i per Mingo o Xisco a l'esquerre.

stats