2a divisió
Esports Futbol 07/01/2012

El Nàstic regala tres punts més al Múrcia (0-2)

Els tarragonins s'han merescut més premi, però la seva poca efectivitat en atac els ha condemnat. Són cuers amb 13 punts i tenen la salvació a cinc de diferència

Efe
2 min
Viguera, del Nàstic, es lamenta per errar una ocasió en el partit contra el Múrcia

TarragonaEl Gimnàstic de Tarragona continua en caiguda lliure després de la seva derrota davant el Múrcia (0-2), i veu com les opcions de salvació es van escapant setmana rere setmana. L'equip de D'Alessandro es mereixia més, però la seva poca efectivitat en atac l'ha condemnat a les posicions de descens.

El Múrcia, de la seva banda, s'ha emportat una victòria tan immerescuda com treballada del Nou Estadi, amb poc –molt poc– futbol però molt eficaç. Li ha valgut el gol de Cristian Ruso al minut vuit per tancar un partit en el qual pràcticament no ha tingut la pilota. El mateix jugador ha signat la sentència al minut 93.

El partit ha començat revolucionat per a tots dos conjunts. Peragón ha fallat de nou un gol que semblava fàcil sol davant el porter local. El seu cop de cap ha marxat fregant el pal esquerre d'Alberto. L'ocasió ha estat tornada segons després quan Cristian Ruso no ha pogut superar Rubén Pérez.

Els primers compassos del partit no han deixat respirar els aficionats i Cristian Ruso ha rematat de cap una testarrada d'Óscar Sánchez que ha estat repel·lida pel travesser. El Múrcia s'ha avançat al Nou Estadi en un partit d'anada i tornada.

El Múrcia ha aconseguit el seu propòsit: marcar i adormir el partit a l'espera d'un contraatac o una jugada d'estratègia per ampliar el marcador. El Gimnàstic s'ha apoderat de la pilota, però ni Viguera ni Peragón, una vegada més, no han sabut trobar la fórmula per batre la porteria rival. Ha acabat la primera part amb una ràfega d'ocasions claríssimes per als locals, sense sort.

Missatge de D'Alessandro als seus davanters a la segona meitat. Canvi de cromos en atac, amb la sortida de Powel i Luna per dotar de més verticalitat la zona ofensiva grana. La voluntat del tècnic argentí ha desordenat els seus jugadors, que s'han llançat a buscar l'empat descuidant les seves esquenes.

Malgrat això, l'equip local ha disposat d'ocasions més que clares per empatar el partit. D'Alessandro ha agitat gestualment una grada cada vegada més despoblada d'espectadors i els seus jugadors han tirat d'orgull més que de joc per capgirar el resultat.

La qualitat d'Álvaro Rey, desaparegut gran part de la temporada per lesió, no ha estat suficient per empatar un partit en el qual Powel ha tingut reiterades vegades el gol a les botes.

Alberto s'ha erigit com a gran salvador a la porteria visitant i ha tret mans impossibles per evitar el tan anhelat gol local. Innombrables ocasions de gol per als de D'Alessandro que no han sabut –no han pogut– materialitzar en gol. Ruso, aprofitant la desbandada de la defensa del Gimnàstic, ha signat el segon gol per als visitants per liquidar el partit.

Nàstic 0 – Múrcia 2

NÀSTIC: Rubén; Sergio Juste, Mairata, Mingo; Rodri, Longás, Morán, Álvaro Rey (Ruz min. 76); Viguera (Powel min. 45) i Peragón (Luna min. 45).

MÚRCIA: Alberto; Molinero (Mario Marín, min. 37.), Iván Amaya, Jorge García, Rubén; Iturra, Richi (Cerrajeria min. 71); Isaac, Emilio (Pedro min. 66), Óscar Sánchez; Cristian. Gols: 0-1, Cristian Ruso (min. 8); 0-2, Cristian Ruso (min. 93).

ÀRBITRE: Jaime Latre (col·legi aragonès).

TARGETES GROGUES: Rodri (min. 15), Arzu (min. 72), Mingo (min. 76), per part local; i Molinero (min. 23), Mario Marín (min. 48) i Óscar Sánchez (min. 70), per part visitant.

ESTADI: Nou Estadi de Tarragona, 3.991 espectadors.

stats