2a divisió
Esports Futbol 08/03/2012

El Nàstic rescindeix definitivament el contracte de Berry Powel

El jugador ja no podrà accedir a les instal·lacions del club per recuperar-se de la seva lesió

Efe
1 min
El davanter del Nàstic Berry Powel passa pel quiròfan

TarragonaEl Nàstic ha anunciat aquest dijous la rescissió de contracte del Berry Powel, que ja no podrà accedir a les instal·lacions del Nou Estadi per recuperar-se de la seva lesió.

"Nosaltres hem rescindit el contracte. Powel no accepta la proposta econòmica, però no tenim constància d'una denúncia del jugador. Hem tramitat la baixa i no volem parlar més sobre el tema", ha explicat el director esportiu del club, Lluís Fàbregas.

El jugador, que fins avui podia utilitzar els serveis mèdics del club i els camps d'entrenaments, es queda sense recuperació a Tarragona després de trencar-se tota classe de relació amistosa, després de criticar el Nàstic en els mitjans de comunicació.

L'equip, aliè a tota la polèmica, ha realitzat aquest dijous una sessió a porta tancada per preparar l'estratègia que utilitzarà contra el Vila-real B al Nou Estadi.

El Nàstic vol girar full de les últimes derrotes i començar la seva particular creuada fins a la salvació, començant per guanyar dissabte al Nou Estadi.

stats