Segona Divisió
Esports Futbol 19/05/2012

El Numància rep la visita del Barça B (12h)

L'equip de Sòria, còmodament instal·lat a la zona mitja amb 51 punts, afronta el duel contra el filial blaugrana motivat per l'última victòria contra l'Alacant. Els d'Eusebio tenen sis baixes

Efe
1 min
Florian i Armando es disputen una pilota al Miniestadi

BarcelonaEl Barça B viatja a Sòria per jugar contra el Numància aquest diumenge al matí minvat per les nombroses baixes i per les dues derrotes consecutives encaixades. El filial blaugrana buscarà retrobar la seva ànima en un final de curs intranscendent en què, si bé els bons resultats li han permès situar-se en una zona còmoda de la taula amb 53 punts, ha perdut la brillantor habitual en el seu joc.

Eusebio Sacristán haurà d'improvisar una alineació sense Montoya, Bartra i Tello, incorporats a la disciplina del primer equip amb vistes a la Copa del Rei, i sense els sancionats Rafinha i Jonathan Dos Santos, ni l'internacional sub-19 Deulofeu. El tècnic blaugrana, però, recupera Kiko Femenía, que aquesta setmana va rebre alta mèdica després de dues setmanes fora de l'equip.

L'equip de Sòria afronta el partit sense al·licients a la classificació però amb ganes de completar una bona actuació que talli les crítiques d'una part de l'afició, que els exigia acabar la temporada en zona de promoció d'ascens.

stats