Segonda Divisió
Esports Futbol 06/05/2011

Oliva llança un missatge de tranquil·litat davant l'impagament als jugadors

L'entrenador del Nàstic ha llançat avui un missatge de tranquil·litat després de saber-se que la plantilla no cobra des de fa dos mesos ja que considera que la feina del club és modèlica

Efe
1 min

TarragonaL'entrenador del Nàstic, Juan Carlos Oliva, ha llançat avui un missatge de tranquil·litat després de saber-se que la plantilla no cobra des de fa dos mesos ja que considera que la feina del club és modèlica i aquest assumpte que no ha influït esportivament.

En roda de premsa, Oliva ha assegurat que li havia sorprès "la ressonància que ha tingut" la notícia, i ha volgut ressaltar que "el club per a mi és modèlic, ho dic sincerament" perquè "amb tots els detalls respon perfectament".

Per a Oliva, "la realitat és que a final de temporada pateix algun problema de liquiditat, i segur que se solucionarà i no vivim cap situació dramàtica".

D'una altra banda, Oliva ha volgut excusar a Fernando Morán per fer pública la notícia sense que ningú no li preguntés sobre això: "Podem discutir les paraules de Fernando perquè no sumen, però el missatge volia ser positiu: que, malgrat això, l'equip està responent i no viu angoixa", ha dit.

A més, ha volgut destacar que "el grup des del primer moment treballa amb un nivell increïble dins i fora del terreny de joc" i que "col·lectivament no ha repercutit per a res".

Finalment, el missatge de l'entrenador ha anat dirigit als aficionats: "Aquesta intranquil·litat no la vivim dins, estem centrats en l'aspecte esportiu", ha dit.

"Girem full i intentem que quedi en una petita anècdota. El missatge és de tranquil·litat absoluta", ha conclòs.

stats