SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 16/04/2012

El jugador del Nàstic Peragón denuncia que la plantilla no cobra des del gener

El director general del club, Lluís Fàbregas, li respon: "Nosaltres hem pagat 7 mensualitats i estem treballant per pagar la següent. Li recomanaria –a Peragón– que parlés amb els jugadors del Valladolid, que tampoc estan cobrant, i la situació esportiva és molt diferent a la nostra"

Efe
1 min

TarragonaEl davanter del Nàstic Roberto Peragón ha denunciat aquest dilluns que la plantilla no cobra des del gener, quan se'ls va abonar l'últim sou. El Nàstic té un peu i mig a Segona Divisió B després de la derrota d'aquest diumenge contra l'Alcorcón per 0 a 2, que el deixa a 11 punts de la permanència.

El club viu una situació límit a nivell esportiu i també als despatxos, com aquest dilluns ha certificat en roda de premsa el davanter madrileny Roberto Peragón, que ha assenyalat que els jugadors viuen una situació molt incòmoda després de no cobrar les mensualitats des del mes de gener passat.

"Nosaltres esperem que el club compleixi amb la seva paraula, gener va ser l'últim mes en què vam ingressar la nòmina", ha anunciat el davanter madrileny.

El director general del club grana, Lluís Fàbregas, no ha trigat en respondre-li: "Aquest senyor no ha de conèixer el que és el Nàstic, el que no s'està complint és amb els resultats de l'equip. Nosaltres hem pagat 7 mensualitats i estem treballant per pagar la següent. Li recomanaria –a Peragón– que parlés amb els jugadors del Valladolid, que tampoc estan cobrant, i la situació esportiva és molt diferent a la nostra".

A falta de nou jornades, l'equip de Jorge D'Alessandro s'ha desenganxat de la lluita per la permanència després d'encadenar dues derrotes consecutives que l'enfonsen al pou de la Segona Divisió. Les opcions de salvació són mínimes i el club ja treballa en el projecte de l'any que ve a Segona Divisió B, aquesta vegada amb un projecte esportiu que, pel que sembla, tornarà a liderar José Sicart.

stats