Esports Futbol 16/11/2014

'Pitu' tomba el Tenerife amb dos gols de falta directa (2-0)

El conjunt de Lluís Carrillo torna a guanyar després d'un mes i mig

Una acció del Llagostera-Tenerife / UE LLAGOSTERA

BarcelonaEl Llagostera, després de gairebé un mes i mig, ha tornat a guanyar (2-0). El Tenerife, equip situat en la part còmode de la classificació, ha caigut al Municipal de Palamós en un partit molt disputat, que s'ha resolt gràcies a dos gols de falta directe de 'Pitu'.

Els gironins, aquest diumenge sí, han merescut guanyar després de quallar una bona actuació, tot i no estar encertats de cara a porteria. Perea, molt actiu per la banda dreta local, ha tret de polleguera la defensa canària, especialment durant el primer temps.

Querol, aquest diumenge titular, ha aprofitat les innumerables jugades del migcampista, però no ha aconseguit enviar la pilota dins la porteria que ha defensat Carlos en el primer temps (lesionat al descans) i Roberto Gutiérrez durant el darrer període.

Els visitants, poc actius, han anat de més a menys durant el matx. A més, Moragon, molt segur, ha aturat els tímids xuts de l'equip d'Álvaro Cervera. Al minut 70 i de falta directa, Pitu ha estrenat el marcador aprofitant la mala col·locació del porter rival (1-0).

Els 1758 espectadors que han vist el partit des de l'estadi gironí, llavors, han embogit. L'alegria local, dos minuts després, ha explotat quan el mateix 'Pitu' ha tornat a veure porteria després de servir una falta al balcó de l'àrea visitant.

El Tenerife ha intentat anotar un gol que els tornés a ficar en el partit. Aquesta diana, però, no ha arribat, i el partit s'ha tancat amb aquest lluitat 2-0. El Llagostera, tot i seguir en la part baixa de la classificació, està a un punt de la zona tranquil·la de la taula.