SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/06/2011

L'holandès Berry Powel seguirà al Nàstic

El Nàstic i el davanter holandès Berry Powel han arribat a un acord per tal de renovar el contracte una temporada més.

Redacció
1 min
Powel, autor del gol

TarragonaEl jugador d'Utrecht defensarà una campanya més els colors del Gimnàstic. L'acord s'ha dut a terme durant el dia d'avui i el jugador ha tornat a viatjar cap a la seva Holanda natal. A la tornada del jugador a Tarragona es farà l'acte oficial de renovació.

Berry Powel va arribar en els darrers dies del mercat d'estiu de 2010 per reforçar la davantera grana. En el seu debut, l'holandès, es va guanyar el Nou Estadi marcant dues dianes contra el Girona. En la seva primera temporada, el davanter ha realitzat 11 gols, sent el màxim golejador de l'equip. El resgitre de gols de Powel no es veia a Tarragona des de fa tres temporades, quan Victor Casadesús va acabar l a campanya amb 14 dianes.

El tècnic de porters marxa

El fins ara entrenador de porters de la primera plantilla, Josep Ramon De la Fuente, ha arribat a un acord amb el Gimnàstic per tal de rescindir el seu contracte. D'aquesta manera, De la Fuente tanca la segona etapa a l'entitat grana, la primera com a tècnic, ja que amb anterioritat havia defensat la porteria del Nàstic. El gironí va tornar al club de Tarragona a finals de la temporada 2009-2010 i ha treballat tant amb Luis César com amb Joan Carles Oliva. Ara, De la Fuente enceta una nova etapa professional fora del Nàstic.

El club vol agrair-li la dedicació i professionalitat mostrada durant el període treballat a Tarragona i li desitja molt sort en el futur, tant a nivell professional com a nivell personal.

stats