Segona Divisió
Esports Futbol 08/04/2012

El Còrdova es juga les seves aspiracions davant un Barça B que no vol patir

El filial blaugrana buscarà aquest diumenge (19.45 hores) amarrar la seva tercera victòria consecutiva al Miniestadi i la seva sisena jornada sense perdre

Efe
2 min
Eusebio durant un entrenament del filial

BarcelonaEl Barça B buscarà amarrar la seva tercera victòria consecutiva al Miniestadi i la seva sisena jornada invicte, que li permeti encarar la recta final de la temporada amb tranquil·litat, davant un Còrdova que es juga no perdre el tren de l'ascens a Primera.

Amb onze jornades encara en joc i situat en meitat de taula, les dues victòries i tres empats que el Barça B ha aconseguit en les últimes jornades suposen un matalàs important, encara que no suficient, amb vista a un final de curs on els equips de la zona baixa comencen a sumar punts per les urgències d'última hora.

Això mateix ho va patir el filial blaugrana en l'últim partit, en el qual va veure com el Nàstic de Tarragona li treia un empat (1-1), mentre que tots els equips de la cua de la classificació van puntuar.

A tretze punts del descens, per tant, i encara que la permanència sembla a priori assegurada, els d'Eusebio Sacristán intentaran sumar la tercera victòria seguida al Miniestadi davant el Còrdova, un rival amenaçador al qual a la primera volta el filial li va arrencar un punt.

El tècnic val·lisoletà haurà de nou reorganitzar la seva defensa, en ser convocats Martín Montoya i Marc Muniesa amb el primer equip. A més, tampoc no podrà comptar amb davanter Kiko Femenía, qui va patir una elongació al bíceps femoral davant el Nàstic, i estarà dues setmanes de baixa.

El Còrdova arriba a Barcelona amb l'objectiu d'acabar amb les estadístiques en un estadi "maleït" en la història blanc-i-verda, i aconseguir el seu segon triomf de 2012 com visitant que li serveixi per consolidar-se en la quarta plaça.

stats