Segona Divisió
Esports Futbol 22/09/2012

El Girona prova la seva fortalesa a Còrdova contra un rival difícil

L'equip que entrena Rubi visita aquest dissabte (22 hores, Marca TV) el nou estadi El Arcángel

Efe
2 min
El Girona, en forma

GironaEl Girona, quart classificat a la Lliga Endavant després de les primeres cinc jornades, prova aquest dissabte (22 hores, Marca TV) la seva fortalesa al nou estadi El Arcàngel contra el Còrdova, rival que té l'objectiu de retrobar-se amb el triomf després de dues derrotes consecutives.

Els dos equips s'han enfrontat en sis ocasions al llarg de la seva història en terres cordoveses, amb un saldo de tres triomfs per als blanquiverds i tres empats, resultats que en les últimes tres temporades, des que el Girona va ascendir per última vegada a la divisió de plata el 2008, se salden amb dues golejades dels locals i una igualada.

Pescar en aigües revoltes és el que pretén el Girona a Còrdova, on pretén exhibir la seva condició d'equip que ha sumat deu punts dels quinze possibles davant un que només ha obtingut un empat en els últims tres partits.

Per a la plantilla gironina, el veritable maldecap és suplir la vacant del lesionat Joseba Garmendia per jugar en el doble pivot al costat de Marcos Tébar.

Les opcions de Rubi són Ritchie Kitoko, que encara no ha debutat amb la samarreta catalana, o el jove Pere Pons, encara que el tècnic del Girona ha explicat que considera "diverses opcions" i que es decidirà "abans de començar el partit".

L'entrenador del quadre gironí no es refia del presumpte mal moment del seu rival, del que assegura que juga "molt bé al futbol, té possessions molt llargues i costarà prendre'ls la pilota".

Rubi també destaca el fet que el Còrdova és un equip fiable defensivament: "Només els han fet quatre gols, però a més els han creat molt poques oportunitats". Per al tècnic, el problema cordovès és que als seus jugadors "els està costant trobar porteria, mentre que del Girona espera que mantingui "la línia marcada en els primers partits".

stats