Segona divisió
Esports Futbol 21/04/2012

El Nàstic buscarà una victòria que li permeti somiar amb la permanència

L'equip de Jorge D'Alessandro no té més opció que guanyar aquest dissabte (18 hores) el Guadalajara per seguir somiant amb la permanència, malgrat estar a onze punts de la salvació a falta de nou jornades

Efe
1 min
El tècnic del Nàstic, Jorge D'Alessandro / GIMNASTICDETARRAGONA.COM

TarragonaEl Nàstic viatja sabedor que no té més opció que guanyar aquest dissabte (18 hores) el Guadalajara per seguir somiant amb la permanència, malgrat estar a onze punts de la salvació a falta de nou jornades.

L'equip que dirigeix Jorge D'Alessandro insisteix a resistir en la categoria de plata: "És un partit dels estranys a Segona divisió. Ja sabem com juga el Guadalajara".

"No podrem jugar pel centre i haurem d'obrir bandes per poder trencar la defensa del rival", ha afegit D'Alessandro, en conferència de premsa.

El Nàstic arriba amb les absències, per acumulació de targetes, de Fernando Morán i Carles Mingo. Dues baixes molt sensibles ja que són pilars bàsics de l'onze tipus que presenta l'entrenador hispanoargentí.

A més, el club tarragoní ha anunciat que ha decidit rescindir el contracte d'Hugo Bargas, un dels fitxatges del mercat d'hivern, després d'un rendiment molt per sota de l'esperat.

"Ha estat un error contractar-lo. Teníem bons informes de Bargas, però no s'han complert en el Nàstic", ha argumentat el Director general del club, Lluís Fàbregas.

L'equip viatja al transcendental xoc contra l'equip de Pedro Escartín amb tan sols Orbegozo i Peragón com a referències clares en l'apartat ofensiu, pel que D'Alessandro haurà d'escollir un dels dos per trencar la defensa del Guadalajara.

stats