Segona Divisió
Esports Futbol 22/09/2012

Un Barça B en ratxa no se'n refia d'un Hèrcules en hores baixes

El filial blaugrana recupera Gerard Deulofeu i Sergi Gómez per intentar mantenir aquest dissabte (16 hores, Marca TV) la seva bona trajectòria

Efe
1 min
Luis Alberto, després d'un gol del Barça B

BarcelonaAmb un matalàs anímic de tres victòries consecutives i el retorn de Gerard Deulofeu i Sergi Gómez, el Barça B buscarà aquest dissabte (16 hores, Marca TV) mantenir la seva triomfal ratxa, sense refiar-se'n de d'un Hèrcules en hores baixes.

"Hem d'estar preparats per enfrontar-nos a un rival històric amb grans jugadors", ha recordat el tècnic Eusebio Sacristán, el qual ha ressaltat que els seus jugadors no obliden que l'equip alacantí és un rival "molt dur i complicat, amb intenció de sortir de la situació en la qual es troba".

En tot cas, el filial blauhgrana acudeix afermat per un "gran moment" anímic, físic i de joc, a més de recuperar per a aquesta jornada al seu màxim artiller i referència ofensiva, Gerard Deulofeu, convocat pel primer equip el passat partit, així com el central Sergi Gómez, absent per sanció contra la Ponferradina (2-1).

Els retorns compensaran l'absència de Sergi Roberto, cridat per Tito Vilanova, a més dels lesionats Ié, Juste i el recent Gustavo Ledes, el qual estarà unes tres setmanes de baixa per un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre.

L'Hèrcules, en plena crisi institucional i en zona de descens, rep el Barça B amb la necessitat de sumar els tres punts.

stats