Segona Divisió
Esports Futbol 01/06/2012

El Sabadell vol millorar la seva imatge en un partit de tràmit

L'equip que entrena Lluís Carreras juga aquest dissabte (18 hores, Esport3) al camp de Las Palmas, on vol oblidar-se de les crítiques

Efe
2 min

SabadellLas Palmas pretén acomiadar-se dels seus fidels en un partit de pur tràmit, el que disputarà aquest dissabte (18 hores, Esport3) contra el Sabadell, que arriba amb l'orgull ferit després de les crítiques del seu president als jugadors.

Els jugadors de l'equip català arriben a aquest últim compromís obsessionats amb guanyar per fer callar les polèmiques crítiques abocades pel president arlequinat Joan Soteras contra els seus propis jugadors després de la pobra imatge oferta en els últims partits.

L'ambient està molt enrarit en el club català per les acusacions i amenaces de Soteras cap a la seva plantilla després de la derrota de diumenge passat contra el Numància (1-3), a les quals el tècnic Lluís Carreras ha replicat avui en roda de premsa recordant-li que "la roba bruta cal rentar-la dins de casa".

Encara que ha evitat entrar al joc, l'entrenador sabadellenc ha valorat "molt positivament" la temporada del seu equip, assegurant que han aconseguit la permanència "per mèrits propis" i que els seus futbolistes volen guanyar a Las Palmas "per reivindicar-se".

Si guanyen aquest últim compromís de la lliga, els arlequinats sumarien la seva tercera victòria a domicili de la present temporada i posarien fi a una nefasta ratxa de vuit mesos sense guanyar fora de casa, concretament des de l'1 d'octubre de 2011, quan van batre al Barça B en el Miniestadi per 0-1.

El Sabadell viatja el mateix dia del partit a Gran Canària i ho fa sense el seu golejador i principal figura Manu Lanzarote que se sotmetrà a un artroscòpia en els pròxims dies per solucionar els seus problemes de menisc intern del genoll dret.

També són baixa per lesió Manu Redondo, Arteaga i Jesús Olmo, aquest últim recent intervingut quirúrgicament de la seva lesió en el taló d'Aquil·les. Héctor Simón no jugarà per sanció, com tampoc Juvenal, convocat amb la selecció de Guinea Equatorial. Per contra, tornen a la convocatòria una vegada superats els seus respectius problemes físics Pablo Ruiz i Hidalgo.

stats