Segona Divisió
Esports Futbol 05/05/2012

El Nàstic esgotarà les seves poques opcions de seguir a Segona contra un Recre en terra de ningú

L'equip que entrena Jorge D'Alessandro juga aquest diumenge (Gol T, Canal + Liga i Gol T) a l'estadi Nuevo Colombino

Efe
1 min
El Nàstic es va imposar a l'Alcoià

TarragonaEl Nàstic de Tarragona esgotarà aquest diumenge (Gol T, Canal + Liga i Gol T) a l'estadi Nuevo Colombino mantenir viva la il·lusió en les seves poques opcions de seguir en la categoria, però es trobarà un Recreativo a la zona mitjana de la taula que aspira a certificar matemàticament la permanència el més aviat possible.

Un Nàstic sense pressió i amb molt a cotitzar en l'àmbit personal de cada jugador es presenta al Nuevo Colombino amb les bones sensacions trobades contra l'Alcoià. La victòria contra els de Luis César ha trencat el pessimisme general i, amb la salvació ja impossible, l'equip s'ha marcat com a objectiu seriós el no ser el pitjor equip de la categoria.

Jorge D'Alessandro té moltes ganes de convèncer en el seu tram final de temporada. Creu en el grup i sortirà amb desvergonyiment al Nuevo Colombino volent la pilota i obrint els extrems per aprofitar les grans dimensions del terreny de joc.

Álex Ortiz substituirà al centre de la defensa el sancionat Mairata en el que serà l'únic canvi en la línia defensiva. Álvaro Rey tornarà presumiblement a recuperar la titularitat per encarar l'extrem dret i dotar de velocitat i verticalitat a les arribades de l'equip català.

Els tres punts aconseguits contra l'Alcoià han servit per dotar l'equip de certa tranquil·litat i per aparcar momentàniament la crisi generada pel retard en les nòmines dels professionals. Curiós optimisme traduït en intensitat i professionalitat en els entrenaments.

stats