Segona Divisió
Esports Futbol 14/01/2012

El Recreativo enfonsa encara més el Girona a la zona de descens (3-0)

Un gol de Javi Álamo al minut 14 i un altre de Pablo Sánchez al 29, han deixat el marcador pràcticament sentenciat abans de la mitja hora de joc. Juan Villar, al 89', ha arrodonit la victòria del Recreativo sobre el Girona

BarcelonaEl Girona segueix sense guanyar lluny de Montilivi i continua ocupant posicions de descens, després de perdre contra el Recreativo de Huelva per 3-0. Els gironins han marxat al descans amb el partit ja coll amunt, després d'encaixar dos gols abans de la mitja hora de joc.

El Recreativo ha trobat el premi al seu domini al minut 14. Javi Álamo ha fet una gran jugada individual per acabar afusellant el porter amb un potent xut.

Al minut 29 ha arribat el 2-0 que pràcticament sentenciava el partit. Novament Javi Álamo fa una gran acció que remata, de cap, Pablo Sánchez.

Benja ha estavellat una pilota al pal al minut 41, que hagués pogut canviar el guió del partit. Després del descans, el Recreativo ha seguit sent millor que el Girona i, al minut 89, ha sentenciat amb el 3-0 definitiu, obra de Juan Villar.

Fitxa tècnica

Recreativo 3-0 Girona

Recreativo: Manu Fernández; Córcoles, Manolo Martínez, Bonaque, Cifu; Javi Álamo, Matamala, Ramón Arcas (Borja Granero, m.73), Aitor (Borda, m.87); Pablo Sánchez i Sergi Enrich (Juan Villar, m. 46).

Girona: Santamaría; Juanlu Hens, Tortolero, Richy (Junca, m. 83), José; Jandro, Marcos Tébar (Dani Nieto, m. 46), Dorca, Óscar Díaz (Gaizka Saizar, m. 73); Coro i Benja.

Gols: 1-0: m.14: Javi Álamo. 2-0: m.29: Pablo Sánchez. 3-0: m.89: Juan Villar.

Àrbitre: Ocón Arráiz (Col·legi de La Rioja). Ha expulsat al 78' per doble groga a Matamala. Ha tret groga a Cifu, Javi Álamo i Manolo Martínez pel bàndol local, i a Tortolero i Jandro, pel bàndol visitant.