2a divisió
Esports Futbol 14/07/2011

Ruz i Tuni renoven amb el Nàstic

El lateral valencià continuarà dos anys més mentre que el davanter mallorquí allarga el seu contracte amb el club tarragoní per una temporada

Redacció
1 min
Tuni i Ruz en l'acte de renovació

BarcelonaEl Gimnàstic de Tarragona ha oficialitzat aquest dijous l'extensió de contracte del lateral valencià Ruz i del davanter mallorquí Tuni. El primer continuarà jugant al Nou Estadi fins el juny de 2013, mentre que el segon seguirà lligat al conjunt grana per una temporada més.

El president del Consell, José María Fernández, ha destacat la importància que ambdós jugadors van tenir per l'equip al tram final d'aquesta temporada passada, i ha insistit en la importància que té per al Nàstic el fet de poder mantenir el bloc d'enguany i que tant Tuni com Manel Ruz són clau per al nou projecte dels grana.

Tuni s'ha mostrat content de continuar al Nàstic, i ha explicat que, des que va arribar al club al gener d'aquest any procedent del Mallorca, el conjunt tarragoní li ha permès refer-se com a futbolista després de la llarga lesió que va patir, i que per això ha descartat altres opcions.

stats