SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/03/2011

El Barça B intentarà aprofitar els dubtes de l'Alcorcón a domicili

Luis Enrique podrà comptar amb els internacionals sub'21 Bartra, Planas, Miño, Thiago i Montoya, a més de Fontàs, encara que el central ja és del primer equip

Redacció
2 min

BarcelonaEl Barça B intentarà prolongar la seva bona ratxa de resultats -quatre victòries i un empat-, que li ha permès arribar fins a la quarta posició, amb un triomf sobre l'Alcorcón, que ha estat incapaç fins al moment de mostrar a domicili la mateixa solidesa que exhibeix com a local.

El tècnic del filial blaugrana, Luis Enrique, no podrà comptar al centre del camp amb el lesionat Oriol Romeu ni amb el lateral esquerre Abraham Minero, que es perdrà el partit per sanció.

Per contra, el preparador blaugrana sí que tindrà a la seva disposició el defensa Muniesa després de complir un partit de suspensió, així com els internacionals sub'21 Bartra, Planas, Miño, Thiago i Montoya, a més de Fontàs, encara que a efectes pràctics el central ja és jugador del primer equip.

El rendiment de l'Alcorcón a domicili pot suposar, a priori, un gran avantatge per als catalans al Miniestadi. El rival dels blaugranes és el pitjor equip de Segona lluny del seu estadi. Només ha sumat sis punts amb un balanç d'una victòria, tres empats i deu derrotes. El Barça B ha perdut tres partits a casa.

Per la seva banda, l'Alcorcón viatja a la Ciutat Comtal amb la intenció d'aconseguir una victòria que li permeti acostar-se a l'objectiu de la salvació, sense deixar de somiar amb la zona noble de la classificació després d'encadenar tres partits sense perdre.

Juan Antonio Anquela, tècnic de l'Alcorcón, tindrà l'única baixa del lateral dret Rubén Anuarbe, que complirà un partit de sanció per acumulació de grogues, i serà substituït per Nagore, que torna a la titularitat en aquesta demarcació després de tres partits sense fer-ho a causa d'una lesió.

A la resta de l'equip no es preveuen canvis, de manera que una jornada més la referència ofensiva de l'equip seguirà sent la parella formada per Quini i Borja, que sumen entre tots dos dinou gols aquesta temporada.

Un Quini que no ha dubtat en alabar el joc del filial barcelonista, al qual va assenyalar com "un rival molt temut per tots" tant pel seu bon joc com per la seva efectivitat.

"Juga molt semblant al primer equip i fa molts gols", encara que, com ha recalcat el davanter, l'Alcorcón intentarà "recol·lectar un bon resultat".

stats