SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/03/2011

El Girona FC rep un Albacete amb entrenador nou

Girona i Albacete s'han enfrontat dues vegades a Montilivi, empatant les dues ocasions. En la campanya 2008-09 el resultat va ser 3-3 i la temporada anterior van igualar a dos gols

Redacció
2 min

GIRONAEl Girona FC rebrà avui un Albacete que arriba a Montilivi amb el revulsiu del nou entrenador, després de la destitució de David Vidal i el seu relleu per Mario Simón, que als seus trenta anys s'enfronta al major repte esportiu de la seva vida.

No obstant això, la plantilla gironina vol estar al marge d'aquests canvis i centrar-se només a reconduir la seva trajectòria, després de tres derrotes seguides, que no han variat els objectius de l'equip de Raúl Agné, en condicions de lluitar per una de les places de promoció d'ascens.

El migcampista Borja Sánchez, titular a Valladolid, assegura que han de "canviar la dinàmica" i que, contra l'Albacete, tindran la seva "oportunitat" encara que sap que tots els equips estaran molt motivats.

El Girona s'haurà d'enfrontar el mes que ve a Ponferradina, Elx, Las Palmas i Salamanca, un tram de calendari que l'aparella amb quatre dels equips que lluiten per no baixar, de manera que el tècnic Raúl Agné admet la dificultat de treballar sense saber que farà el nou entrenador del rival doncs "ja ens va passar el mateix amb el Tenerife i amb l'arribada de Tàpia no és fàcil preparar el partit, encara que prefereixo pensar només en els meus jugadors", ha dit.

El seu rival, l'Albacete, arriba sense tenir res a perdre, ja que els directius del club d'Albacete tenen assumit el descens de categoria i tot el que no sigui "fer el ridícul" en un camp de joc serà positiu, des de la penúltima plaça, amb 25 punts i a vuit del primer lloc de permanència a Segona, que ocupa Las Palmas, l'últim equip que va derrotar el club blanc.

El nou tècnic del conjunt d'Albacete va afirmar que per a ell suposa "una il·lusió" fer-se càrrec de l'Albacete i es va mostrar convençut que pot "treure això endavant", perquè va ratificar que "si sóc aquí és perquè crec que ens podem salvar".

"Primer vull conèixer a fons a la primera plantilla i veure quin rendiment poden donar", ha dit Simón, que ha afegit "si després necessito algú del B l'utilitzaré, perquè hi ha diversos futbolistes que estan capacitats per jugar a Segona".

El tècnic no podrà comptar per a aquest partit amb dos titulars habituals, com són Keylor Navas i Kike, el primer perquè està convocat amb la seva selecció, Costa Rica, i el segon perquè ha de complir un partit de sanció després d'haver estat expulsat en la jornada passada.

No han estat citats Fragós, Cherfa, De Lerma, Guille Pérez, Balboa i Gluscevic, tots per decisió tècnica, mentre que el mali Sumy, amb molèsties al genoll, serà baixa per lesió i repeteix convocatòria el del planter Ramón, un polivalent futbolista que va debutar per primera vegada contra Las Palmas.

stats