SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 06/04/2011

El Girona tornarà els diners a qui compri accions si l'equip puja

La campanya "Accions de Primera" que ha llençat el Girona consisteix en tornar els diners a les persones que comprin un mínim de cinc accions si l'equip puja a primera

Redacció
1 min

BarcelonaEl Girona ha llançat una campanya per la qual tornarà els diners a totes aquelles persones que comprin un mínim de cinc accions del club, el valor de les quals és de deu euros per cadascuna, sempre que l'equip ascendeixi a Primera Divisió aquesta temporada o la següent.

El lema de la campanya és 'Accions de Primera' i forma part del procés d'ampliació de capital en què es troba immersa l'entitat gironina.

El president del club, Ramon Vilaró, ha qualificat la iniciativa d'"imaginativa i molt atractiva, ja que no s'ha fet mai en l'esport espanyol".

Vilaró recorda a més que l'equip està aquest any "en camí de jugar la promoció a Primera i si no s'aconseguís encara hi hauria una altra temporada per intentar l'ascens".

El Girona va iniciar l'actual ampliació de capital l'1 d'abril passat i ha de cobrir un total de tres milions d'euros una vegada finalitzades les tres fases marcades en el desenvolupament del procés.

El màxim accionista de l'entitat, Josep Delgado, queda fora per voluntat pròpia de la campanya 'Accions de Primera', malgrat que ha anunciat que cobrirà la compra d'un milió i mig d'euros dels tres esmentats.

stats