SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 17/02/2011

El Rayo Vallecano s'ha acollit al procediment especial de la Llei Concursal

L'equip madrileny juntament amb 9 empreses de Nueva Rumasa s'han acollit al procediment especial de la llei Concursal que atorga un termini de fins a quatre mesos per negociar amb els creditors un pla de pagaments i evitar així entrar en suspensió de pagaments

Redacció
1 min

BarcelonaHo ha comunicat el cap de Nueva Rumasa, José María Ruiz-Mateos, en una roda de premsa a Madrid, al costat de sis dels seus fills. Segons la família Ruiz Mateos, aquesta mesura s'ha adoptat per protegir els interessos dels empleats i dels inversors que han dipositat en el grup la seva confiança.

El deute bancari de les empreses del grup Nueva Rumasa puja a 700 milions d'euros i, segons José María Ruiz-Mateos fill, la major part correspon a les deu empreses que s'han acollit a aquest procediment de la Llei Concursal.

Els membres de la família Ruiz-Mateos han assegurat que aquesta mesura no afectarà al dia a dia de les empreses ni al patrimoni de Nova Rumasa, que han xifrat en 6.000 milions d'euros. Han afegit que amb aquesta decisió es garanteixen els llocs de treball i els fons que 5.000 inversors han dipositat en la companyia a través dels pagarés i participacions emeses.

A part del Rayo Vallecano també hi han entrat altres empreses de Nueva Rumasa com són les empreses Clesa, Garvey, Hotasa, Dhul, Elgorriaga, Ibram, Trapa, Carcesa, Formatgeria Menorquina.

stats