SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/03/2011

La plantilla del Rayo decidirà aquest dimecres si es tanca com a mesura de protesta

Els jugadors del líder de Segona Divisió es plantegen tancar-se a dins del vestidor com una protesta davant el problema que tenen amb els seus sous

Redacció
1 min

BarcelonaLa plantilla del Rayo Vallecano decidirà aquest dimecres si es tanca a la Ciutat Esportiva com a mesura de protesta per la situació del seu club, que els deu salaris des de començament d'aquesta temporada i està, en preconcurs de creditors, a l'espera que fructifiquin les negociacions per a la venda.

Aquesta és una de les opcions que estudien els jugadors de l'equip líder de la Segona Divisió i que van decidir en una reunió que va tenir l'equip abans de l'entrenament, on també s'ha acordat emprendre una sèrie de protestes amb més fermesa que fins ara. Demà, decidiran si romanen al recinte esportiu en comptes de tornar als seus domicilis.

L'equip ha tornat aquest dimarts als entrenaments després del partit del passat diumenge contra el Betis amb victòria (1-0) que els va tornar el liderat. El porter David Cobeño i el davanter David Aganzo s'han exercitat al gimnàs, mentre que el defensa Antonio Amaya s'ha retirat abans d'hora.

stats