SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/02/2011

El Barça B buscarà repetir victòria després de superar una ratxa negativa

El factor camp i la història afavoreixen clarament el rival dels blaugranes. Les cinc visites del conjunt català han acabat amb quatre victòries i un empat per a l'Elx.

Redacció
2 min
Nolito, Jonathan Soriano i Thiago celebren el primer gol blaugrana.

BarcelonaEl Barcelona B buscarà repetir victòria, després que la setmana passada trenqués una ratxa de tres partits sense guanyar, encara que tenen un difícil desplaçament al camp de l'Elx, un equip que busca acostar-se als llocs de promoció.

Els barcelonistes visiten l'Elx amb les novetats del migcampista Sergi Roberto, que ja ha s'ha recuperat de la seva lesió en el recte anterior esquerre, i Montoya i Ilie, que es van perdre l'últim partit contra el Cartagena al Miniestadi per acumulació de grogues.

Luis Enrique, tècnic del filial blaugrana, no podrà comptar amb els lesionats Carmona, operat del menisc intern del genoll esquerre, i Oriol Romeu, recuperant-se encara del seu trencament en el menisc extern dret. A més, Abraham i Dalmau han estat convocats pel primer equip de Pep Guardiola.

Els culers volen tornar als llocs de privilegi de la classificació de Segona. Ara estan a tres punts del Xerez, que ocupa el sisè lloc amb 38, però l'Elx tampoc renúncia a res i vol guanyar al seu estadi, cosa que no aconsegueix des del passat 5 de desembre contra el Salamanca.

L'Elx busca la seva segona victòria consecutiva per acostar-se als llocs de promoció, de manera que ha de donar compte d'un dels equips que millor futbol practica en la categoria, el Barcelona B, que arriba al Martínez Valero en una còmoda posició en la taula.

José Bordalás, entrenador de l'Elx, ha convocat per a aquest partit dinou jugadors, entre els quals no està el sancionat David Sánchez, mentre que Sergio Pelegrín segueix recuperant-se de l'operació en el turmell dret.

El tècnic recupera Héctor Verdés, Edu Albacar i José Luis Acciari, que, per sanció, no van jugar la setmana passada contra el Betis (1-4), i els tocats Javier Carpio i Adrián Ripa.

Al vestidor de l'Elx ningú es fia del Barcelona B, "equip que és un fidel reflex del primer equip", pel que practica un futbol alegre "amb jugadors de molta qualitat que aviat estaran en equips de campanetes", ha indicat el tècnic il·licità.

José Bordalás no ha revelat si mantindrà el mateix sistema de joc amb el qual es va guanyar la setmana passada al Benito Villamarín o si, per contra, tornarà a comptar amb dues puntes.

En aquest sentit, un dels dubtes que manté el tècnic il·licità és la d'apuntalar la zona ampla per no deixar maniobrar a la línia de creació del filial blaugrana, amb el que comptaria amb dos mitjans centres, Sergio Mantecón i José Luis Acciari, i el reforç de David Generelo, deixant Miguel Linares sol en punta.

Igualment, Bordalás no ha descartat la possibilitat de donar continuïtat a Adrián Ripa en el lateral esquerre, en detriment d'Edu Albacar, "perquè està treballant i competint molt bé", i recuperar Carpio per al lateral dret, ja que ha superat l'esquinç de turmell que es va fer la setmana passada.

stats