SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/05/2011

El Barça B no es fia d'un Albacete molt a la vora del descens

Després de passar tres partits sense guanyar, l'equip de Luís Enrique vol recuperar el bon to davant d'un Albacete que toca la segona divisió B amb la punta dels dits

Redacció
2 min
Jonathan Soriano celebra un dels dos gols que ha marcat contra el Còrdova.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Barça B vol trencar avui contra l'Albacete al Miniestadi la seva ratxa de dues derrotes consecutives i de tres partits sense guanyar. El rival d'avui necessita amb urgència els punts per signar la permanència ja que actualment està a nou de sortir de la zona vermella de la classificació de Segona.

Luis Enrique, entrenador blaugrana, no podrà comptar amb Montoya, després de ser operat d'una fractura a la clavícula i que ha dit adéu a la temporada. Tampoc podrà comptar amb Carmona, que va ser sancionat amb doble groga la setmana passada.

Per contra, l'entrenador asturiar del filial recupera a Sergi Roberto i Bartra que tornen a la disciplina del filial després d'estar amb Josep Guardiola al primer equip.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Els futbolistes Thiago i Fontàs, com ja és habitual, pràcticament formen part del primer equip. Tots dos ho faran, en principi, fins al final de temporada.

Tot això no hauria de ser un problema perquè el filial barcelonista pugui derrotar un Albacete que només ha sumat quatre dels últims 27 punts de lliga. I és que, a priori, el partit del Miniestadi apunta a tràmit per al filial català, però ningú al vestidor blaugrana no vol confiar-se.

L'Albacete ja ha assumit el seu gairebé irremeiable descens a Segona B i ha començat a pensar en la temporada que ve a falta de sis jornades per a la conclusió del campionat a la Lliga Adelante.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Per això, el tècnic, Mario Simón, ha convocat sis jugadors del filial per enfrontar-se demà al segon equip barcelonista a la Ciutat Comtal.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Comprovar si els xavals del filial donen la talla a Segona i, per tant, a Segona B la pròxima campanya, és el principal objectiu d'un club que ja està planificant la plantilla de la campanya 2011/12.

stats