LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 30/03/2012

El Sabadell visita sense urgències un Alcoià que ja fa sis jornades que no guanya

L'Alcoià rep els vallesans amb la intenció de retrobar-se amb la victòria en el primer partit amb Luis César al Collao (18:00 h.)

Efe
2 min
Lanzarote celebra un gol

BarcelonaEl partit serà el debut de Luis César Sampedro a la banqueta com a local després d'estrenar al Miniestadi amb una derrota per 2-1 contra el Barcelona B. El tècnic gallec ha parlat de la necessitat de donar el primer pas "per enganxar a l'afició i que sigui el veritable jugador número 12 de l'equip".

Aquest mateix partit, amb dos equips a Segona B, va acabar l'any passat amb 0-1 per al conjunt arlequinat. Luis César té les altes dels migcampistes César Remón i Diego Jiménez, que han superat les seves respectives lesions. La novetat d'última hores és l'interior Paco Esteban, que ahir va tornar a entrenar després de dues setmanes en el dic sec per una lesió muscular i podria fins i tot tenir alguna opció de jugar.

En canvi són baixa el central Fernando Martín i el davanter Anthony 'Choco' Lozano, que es troba amb Hondures disputant als Estats Units la segona fase del Preolímpic de la Concacaf. Tampoc podrà jugar el central Jorge Rojas, que va veure la cinquena groga al Miniestadi i ha estat castigat amb un partit. Luis César ha confirmat aquest matí que Mohammad Hamed 'Aloisio' serà qui ocupi la seva plaça a l'eix de la defensa.

El Sabadell arriba amb només tres defenses disponibles, entre lesions i sancions, cosa que obligarà a improvisar en la defensa al tècnic Lluís Carreras, que ha descartat el davanter Nabil Baha. Tot i les baixes defensives, els sabadellencs volen trencar una sequera de triomfs a domicili que dura ja sis mesos, concretament des del passat 1 d'octubre, quan van guanyar al Miniestadi al Barça B (0-1).

Carreres insisteix a atribuir aquesta mala ratxa a la "casualitat" i es mostra convençut de poder donar-li fi a El Collao si saben utilitzar bé les seves armes, encara que també ha avisat de la perillositat de l'Alcoià, a qui ha qualificat de conjunt "molt sòlid" . El tècnic arlequinat ha sorprès deixant fora de la convocatòria al seu davanter Nabil Baha, xiulat per la seva pròpia afició, argumentant que "només viatgen els que estan millor".

Són baixa per lesió els defenses Manu Redondo, Pablo Ruiz i Jesús Olmo, als quals s'afegeix el sancionat Toni Lao, jugador de camp que acumula més minuts de tota la categoria i que es perdrà el seu primer partit d'aquesta temporada. Davant tal panorama, Carreras haurà improvisar un central per acompanyar en la defensa a Agustín, Bermudo i Oscar Ramírez, els únics defenses de la plantilla que estan en condicions de jugar. L'elegit sortirà entre Juanjo o Samuel.

La principal novetat en la convocatòria la protagonitza el migcampista Héctor Simón, un cop superats els seus problemes físics que l'han mantingut fora de la llista dels cinc partits.

Alineacions probables:

Alcoià: Dorronsoro, Devesa, Aloisio, Morcillo, Carrión, Álvaro, Fran Miranda, Miki, Wellington, Gato i David Torres.

Sabadell: De Navas, Oscar Ramírez, Juanjo o Samuel, Agustin, Bermudo, Héctor Simón, Hidalgo, Arteaga; Ezequiel, Lanzarote i Florián.

Àrbitre: Vicandi Garrido (Comitè basc).

Estadi. El Collao.

Hora: 18:00.

stats