SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/10/2011

Un gol de Toni Lao en l'afegit dóna l'empat al Sabadell (2-2)

El conjunt vallesà ha empatat davant l'Alcoià un partit que tenia perdut en els darrers instants de partit. El Sabadell ara és tercer amb 21 punts

SabadellUn gol del defensa Toni Lao en temps d'afegit ha permès al Sabadell empatar (2-2) un partit que se li havia posat molt difícil contra un Alcoià que no ha sabut rendibilitzar dos grans gols de Gato.

El Sabadell ha tingut problemes per imposar el seu estil, no es trobava còmode ni aconseguia tocar amb la seva fluïdesa habitual. A més, en el minut 21, Gato ha sorprès a tothom amb un impressionant xut des de 30 metres que s'ha incrustat a la xarxa després de tocar al travesser.

El gol, però, ha despertat als arlequinats. Als dos minuts, una gran jugada per la banda dreta de Lanza ha estat culminada en l'1-1 per Florian, molt atent el segon pal.

El partit ha entrat en una fase de bogeria, amb la pilota d'una àrea a l'altra sense cap control. L'Alcoià ha sabut treure profit de la situació per tornar a recuperar el seu avantatge, per mitjà d'un inspirat Gato que, llançant-se en planxa, ha rematat ajustat al pal (1-2).

Aquesta vegada sí que el gol ha minat la moral d'un Sabadell que no s'ha tornat a acostar al marc contrari fins al minut 45, quan Lanza ha rematat ras i el porter Maestro ha evitat el gol amb els peus.

Després del descans, el conjunt català ha forçat la màquina, davant un Alcoià més prudent que s'ha replegat, cedint la possessió a la recerca de sorprendre a la contra. En una d'elles, el Xoco Lozano ha disparat creuat, en el 53'.

En el minut 78, els locals han reclamat penal per una caiguda d'Olmo a l'àrea visitant. Lluís Carreras, tècnic local, ha decidit cremar totes les seves naus, introduint canvis clarament ofensius a la recerca de la remuntada i ha acabat jugant amb una defensa de tres.

Quan l'1-2 semblava segur ha aparegut el defensa Toni Lao per marcar l'empat de cap, a la sortida d'un còrner ja en temps d'afegit.