SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 23/05/2012

El Sabadell perd a Alcorcón (1-0) i els madrilenys es queden a un sol pas de la promoció d'ascens

Els arlequinats han encaixat un gol al minut 83, obra de Rubén Suárez amb un xut ras des de fora de l'àrea, i no han tingut temps de reaccionar

AlcorcónEl Sabadell ha perdut per la mínima (1-0) davant l'Alcorcón, que ha donat un gran pas per ficar-se en la promoció d'ascens a Primera Divisió gràcies a un gol de Rubén Sanz a falta de set minuts per al final.

El partit ha començat amb moltes alternatives en els primers minuts, amb dos equips ben plantats sobre la gespa, buscant el control de la pilota i amb decidida vocació ofensiva. El que primer ha obert el marcador ha sigut l'Alcorcón, que ha disposat de dues ocasions molt clares de Nagore i Fernando Sales.

El Sabadell s'ha vist obligat a canviar el seu estil de joc, encara que no ha renunciat a un futbol de toc que ha causat alguns problemes a l'Alcorcón, sobretot en les internades per les dues bandes.

A la segona meitat ha sigut l'Alcorcón el que ha seguit portant el pes ofensiu, amb Paco Montañés com a màxim protagonista. L'entrada de David Miguélez i Saúl Berjón ha donat una mica més de velocitat a l'atac local, però la defensa visitant, comandada per Samuel i Agustín, no ha permès que els locals arribessin a materialitzar les seves ocasions.

No obstant això, quan millor jugava l'Alcorcón, el conjunt català ha pogut avançar-se en el marcador després d'una jugada a la contra que ha acabat amb un xut del davanter uruguaià Adrián Luna que ha marxat lleugerament desviat pel costat esquerre de la porteria defensada per Manu Herrera.

L'Alcorcón ha jugat l'últim quart d'hora bolcat sobre l'àrea rival i ha trobat el seu premi amb un xut ras des de fora de l'àrea del capità Rubén Sanz en el minut 83. Ha sigut l'únic gol del partit. El Sabadell ha buscat l'empat fins al xiulet final, però sense fortuna.

Fitxa tècnica

Alcorcón: Manu Herrera; Nagore, Agus, Babín, Bermúdez; Fernando Sales (Saül Berjón, m.56), Abraham (Oriol Riera, m.73), Rubén Sanz, Montañés; Borja (Miguélez, m.59) i Quini.

Sabadell: Mackay; Toni Lao (Bermudo, m.46), Samuel, Agustín, Òscar Ramírez; Juanjo, Juvenal, Puigdollers, Fran Piera, Aaron Bueno (Baha, m.80) i Florian (Luna, m.63).

Gols: 1-0: m.83 Rubén Sanz.

Àrbitre: Bikandi Garrido (comitè basc). Ha amonestat Juanjo (m.51), Fran Piera (m.58), Mackay (m.69), Agustín (m.76), Baha (m.81), del Sabadell.

Incidències: partit corresponent a la 30a jornada de la Lliga Adelante, disputat a l'estadi de Santo Domingo (Alcorcón), davant 4.500 espectadors.