SEGONA DIVISIÓ A
Esports Futbol 10/03/2012

Sabadell i Barça B es reparteixen els punts en el derbi català (0-0)

Els dos equips s'han repartit els punts, el domini i les oportunitats en cadascuna de les parts, però Rafinha i Lanzarote no han tingut el seu dia de cara a porteria

SabadellSabadell i Barça B han lliurat un derbi barceloní molt igualat, d'acord amb la seva igualada situació en la taula, ja que tots dos s'han repartit el domini, els punts (0-0) i les oportunitats en cadascuna de les parts, però Rafinha i Lanza no han tingut el seu dia de cara a porteria.

Malgrat les seves nombroses baixes, el filial blaugrana ha sortit amb força, imposant el seu estil des del primer moment, davant un Sabadell molt respectuós. Fruit de la pressió barcelonista, una gran passada entre línies de Sergi Gómez ha deixat sol Riverola davant De Navas, que li ha tallat el seu intent de vaselina.

Els arlequinats semblaven incòmodes i limitaven el seu perill a dos trets llunyans de Juanjo. A més, abans de la mitja hora, Lluís Carreras ha hagut de realitzar dues substitucions forçoses a la seva defensa, per sengles lesions de Redondo i Olmo. Mentre el Sabadell intentava recompondre's, Deulofeu gairebé ha tret profit d'un desajust defensiu, plantant-se davant De Navas, que li ha endevinat la seva intenció per baix, amb una gran intervenció. L'acció es repetia gairebé de forma calcada cinc minuts després, però a l'àrea visitant, quan Oier ha evitat l'1-0 amb els peus davant Hidalgo.

Però les millors ocasions encara estaven per arribar. En el minut 38, el local Baha ha rematat de cap fora un centre d'Ezequiel a porta buida i, cap al descans, el blaugrana Rafinha, després d'una genial acció individual a l'àrea, enviava una pilota al travesser, desviat per Toni Lao. La sensació a la mitja part era que el Barça B havia deixat viu el Sabadell.

A la segona, el Sabadell ha sabut reorganitzar-se per calmar l'ímpetu dels joves blaugranes, sense tanta verticalitat i dominats durant certs moments. Això sí, les arribades arlequinades s'han reduït a dos tímids trets d'Hidalgo, Puigdollers i Florian, que ha entrat per suplir un desfondat Baha.

A la banqueta visitant, Eusebio Sacristán també ha mogut fitxa, donant entrada a Carmona i Rodri en una clara aposta ofensiva, sacrificant Espinosa i Deulofeu. La jugada no ha fet l'efecte desitjat, ja que el seu equip no ha xutat ni una vegada a porteria durant els segons 45 minuts i s'ha vist desbordat per les arribades dels extrems Ezequiel i Lanza. El màxim golejador sabadellenc ha tingut el triomf en les seves botes en l'últim sospir del partit, amb dues claríssimes oportunitats, la primera aturada per Oier i la segona, una vaselina que s'ha perdut alta.

Fitxa tècnica

Sabadell 0Barça B 0Sabadell:

De Navas; Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo (Lanza, min.25); Juanjo, Hidalgo, Puigdollers; Oscar Ramírez, Ezequiel i Baha (Florian, min.64).

Barcelona B: Oier; Balliu, Sergi Gómez, Armando, Planas; Dos Santos, Espinosa (Carmona, min.69), Riverola; Deulofeu (Rodri, min.74), Femenía (Lobato, min.90) i Rafinha.

Àrbitre: Prieto Iglesias (col·legi navarrès). Ha amonestat els locals Redondo, Olmo, Baha i els visitants Espinosa, Sergi Gómez

Incidències: Partit corresponent a la 28a jornada de Segona A, disputat a la Nova Creu Alta davant uns 6.800 espectadors.