SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 18/02/2012

El Sabadell domina el partit però cau al camp del Cartagena (1-0)

Un gol de l'uruguaià Nicolás Raimondi ha tallar la bona ratxa de resultats dels arlequinats a l'estadi de Cartagonova

El Sabadell ha perdut a Cartagena

CartagenaEl partit va començar amb una clara ocasió a favor del Cartagena, però De Navas va evitar el gol davant Braulio. Elslocals van seguir atacant, però sense crear massa perill davant un rival que va tocar molt encara que sense profunditat. Algunes incursions de Lafuente i Raimondi van generar el dubte en la defensa sabadellenca, però també va faltar punteria en els atacants locals per moure el 0-0 inicial a la primera part.

A la represa es va mantenir la mateixa tònica fins que al minut 13 va arribar el gol de Raimondi, precisament després que Manolo Gaspar evités un disgust per als seus al rebutjar una pilota a la porteria del marc defensat per Juanma, pràcticament inèdit al llarg de tota la tarda. En l'acció del gol, el davanter uruguaià va connectar una rematada de cap a centre de Dimas des de la dreta de l'atac en una acció que va tenir el seu pes en or.

Veient-se per sota en el marcador, el conjunt dirigit per Lluís Carreras va donar un pas endavant, però tampoc així va crear massa perill i fins i tot va desaprofitar diversos serveis de falta a favor amb els que podia haver aconseguit l'empat. El Sabadell, que va dominar sempre el joc, no va saber crear gaires ocasions de gol. Aquesta derrota talla una ratxa de quatre partits sense perdre dels arlequinats.

Fitxa del partit:

Cartagena: Juanma, Manolo Gaspar, Abraham Paz, Chus Herrero, Kijera; Dimas, Mariano Sánchez, Collantes (Héctor Font, minut 85), Lafuente; Braulio (Salva Chamorro, minut 74) i Raimondi (Álvaro Antón, minut 68).

Sabadell: De Navas; Óscar Ramírez, Toni Lao, Redondo, Olmo, Pablo Ruiz, Héctor, Hidalgo (Álex Cruz, minut 68) Arteaga; Lanzarote (Ezequiel, m.59) i Florian (Baha, minut 61).

Àrbitre: José Ramón Piñeiro Crespo, del comitè asturià. Va mostrar la targeta groga als locals Chus Herrero, Ramiondi, Kijera, Collantes, Álvaro Antón i Héctor Font als visitants Hidalgo, Álex Cruz i Redondo.

Gol: 1-0, m.58: Raimondi.