2a DIVISIÓ A
Esports Futbol 10/12/2011

Sabadell i Elx es professen un gran respecte mutu i s'acaben repartint els punts (0-0)

El Sabadell suma el seu novè partit sense guanyar contra l'Elx, tot i que els de Lluís Carreres trenquen una ratxa de vuit partits encaixant gols

Baha intenta marxar d'un jugador de l'Elx a la Nova Creu Alta.

ElxSabadell i Elx han empatat a zero en un partit marcat per la igualtat i les escasses ocasions de gol, encara que les més clares han estat per als visitants, que fins i tot han estavellat una pilota al travesser després d'un xut de Linares.

La igualtat ha estat la tònica dels compassos inicials, en els quals ningú no ha estat capaç de fer-se amb el control de la zona ampla. Les ocasions han escassejat en els primers 20 minuts, tret d'un servei de córner pentinat pel visitant Pelegrín i una internada per la dreta de l'arlequinat Baha que ha rematat de cap Arteaga per damunt del travesser.

Al minut 34, Lanzarote no ha arribat per poc a rematar una falta centrada per Juvenal al segon pal, totalment desmarcat. La rèplica dels visitants ha arribat en el 38, també a pilota parada, però el llançament de Palanca l'ha blocat sense problemes De Navas.

El panorama no ha variat gens ni mica a la segona part, amb els dos conjunts processant-se un gran respecte mutu i confiant en les accions individuals per generar perill. En una d'elles, el visitant Ángel ha posat en safata el gol a Linares que, sol dins de l'àrea, ha rematat de cap al travesser, en la jugada més clara del partit (minut 58).

Aquesta ocasió ha esperonat l'Elx, que ha estirat les seves línies. Palanca s'ha mostrat molt actiu i, en el minut 70, ha buscat el 0-1, amb una rosca enverinada que De Navas ha enviat a córner després d'una gran intervenció. Tots dos han tornat a ser protagonistes cinc minuts després, quan el porter sabadellenc ha tret una mà per evitar el gol en un remat de l'extrem de l'alacantí.

El Sabadell estava passant per veritables dificultats i a la segona part no ha xutat a porta fins al 80, quan l'intent de Juvenal se n'ha anat als núvols. Als arlequinats ha semblat que els pesava la seva mala ratxa (ja acumulen 9 jornades sense guanyar) i han decidit no córrer excessius riscos en la recta final, davant un Elx amb més ofici que ha estat a punt d'aconseguir el triomf en l'últim sospir, en una mitja volta d'Ángel que ha detingut De Navas, tan segur com sempre.

SABADELL 0

ELX 0

Sabadell: De Navas; Oscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz, Bermudo; Juvenal, Héctor Simón (Juanjo, min.31), Arteaga (Redondo, min. 74); Aarón Bueno (Puigdollers, min. 63), Lanza, Baha.

Elx: Juan Carlos; Flaño, Héctor Verdés (Beranger, min. 46), Pelegrín, Edu Albacar; Xumetra (Perico, min. 57), Mantecón, Rúper, Palanca; Linares (Luismi Loro, min. 74) i Ángel.

Àrbitre: Pino Zamorano (Col·legi madrileny). Ha amonestat els locals Lanza, Pablo Ruiz, Baha i Oscar Ramírez, i els visitants Edu Albácar, Palanca i Ángel.