SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 24/09/2011

El Sabadell juga de meravella però topa amb el porter de l'Hèrcules (1-1)

Els arlequinats han xutat dos cops als pals davant d'un candidat a l'ascens i segueixen ocupant les primeres posicions.

Toni Padilla
Puigdollers, durant el partit contra el Cartagena

SabadellEls Sabadellencs es confirmen com l'equip català més en forma de Segona tot i l'empat. Els homes de Lluís Carreras han dominat un dels aspirants a l'ascens, l'Hèrcules, però han topat amb les bones aturades de Falcón. Els duel entre dos equips que arribaven empatats com a colíders doncs, ha acabat en empat.

Els arlequinats, sense els lesionats Fito i Agustín, s'han avançat gràcies a Arteaga durant els primers compassos del matx, però els visitants han trigat poc a empatar gràcies a Michel. Durant els primers 45 minuts els vallesans han forçat a Falcón a fer diferents aturades de merit. Per la banda, Lanzarote i Peña mantenien un duel elèctric amb molt joc subterrani. El francès Florian hauria pogut canviar-ho tot quan amb 1 a 0 al marcador ha xutat fora una jugada en què Arteaga estava sol per fer el segon.

A la segona part els locals han buscat el gol del triomf, però la fortuna i les bones accions de Falcón han impedit un nou triomf dels vallesans, que sumen 10 dels primers 15 punts.

A la represa, els alacantins han sortit forts, esperonats per haver aconseguit l'empat, però de seguida els sabadellencs han tornat a tenir el control del partit. Al 60, un gran xut de Juvenal des de fora de l'àrea ha fet lluir Falcón, i en la jugada posterior, en un llançament de cantonada, Florian ha enviat la seva rematada al travesser. El travesser ha evitat de nou el gol dels arlequinats quan el visitant Peña ha intentat treure una pilota de la línia de gol.