2a divisió
Esports Futbol 02/07/2012

El Sabadell es reforça amb els fitxatges de Juan José Collantes i Aníbal Zurdo

Els jugadors, provinents del Cartagena i del Guadalajara de la Segona Divisió, han firmat per dues temporades amb el conjunt arlequinat

Ara
1 min

BarcelonaEl Centre d'Esports Sabadell ha oficialitzat aquest dilluns el fitxatge de Juan José Collantes i Aníbal Zurdo; jugadors provinents del Cartagena i del Guadalajara, respectivament, i que han format per dues temporades amb el conjunt arlequinat.

Juan José Collantes, nascut ara fa 29 anys a San Fernando (Cadis), procedeix del Cartagena i ha signat per dues temporades amb l'entitat arlequinada. En el seu currículum destaquen equips com el Racing de Santander, el Rayo Vallecano o el Granada. De fet, a les files de l'equip madrileny va aconseguir l'ascens de Segona B a Segona A la temporada 2007/08 i amb l'andalús va assolir el doble ascens, passant en dos anys de Segona B a Primera i jugant 35 partits en la temporada del retorn de l'equip granadí a l'elit del futbol espanyol.

En total, Collantes ha disputat 110 partits a Segona A, 68 dels quals com a titular, i aconseguint 17 gols. Pel que fa a la Segona B, l'atacant ha jugat un total de 159 partits a la categoria de bronze del futbol espanyol, veient porta en 26 ocasions. D'aquesta manera, el futbolista andalús es converteix en el tercer fitxatge del Centre d'Esports 2012/13 després de les incorporacions d'Espasandín i Gato.

D'altra banda, el davanter hispano mexicà Aníbal Zurdo s'ha compromès per les dos pròximes temporades amb el CE Sabadell. Aníbal, que la temporada passada va jugar al Guadalajara arriba al quadre arlequinat desprès de ser una peça fonamental al quadre castellà tant en l'ascens a la Segona Divisió com en la permanència amb 8 gols, un d'ells a la Nova Creu Alta.

Format a les categories inferiors de l'Atlético de Madrid, tamé ha despertat l'interès de la Selecció Mexicana, segons ha informat el seu nou club.

stats