2a divisió
Esports Futbol 27/08/2011

El Sabadell vol celebrar amb una victòria contra l'Osca el seu retorn a Segona A

Divuit anys després, Sabadell tornarà a veure un partit de Segona, i l'estadi de la Creu Alta registrarà una bona entrada, després que el club ha superat els 3.000 socis

Efe
2 min
El sabadellenc Joaquín Rodríguez celebra l'ascens a Ipurua. NOTICIAS DE GIPUZKOA

SabadellLa ciutat de Sabadell viu aquest dissabte una jornada històrica, la del retorn del futbol de Segona A, 18 anys després, en un partit en què els locals ho volen celebrar amb un triomf davant l'Osca. En aquest enfrontament la Creu Alta registrarà una bona entrada, ja que els últims dies s'han superat els 3.000 socis, és a dir, gairebé el doble de temporades anteriors.

El tècnic del conjunt vallesà, Lluís Carreras, ha qualificat el compromís d'"històric" i espera que sigui "una festa per a la ciutat". L'entrenador ha definit l'Osca com un rival "molt dur i intens". "Serà tremendament difícil de batre, ja que compten amb jugadors de Primera a les seves files", ha vaticinat.

El capità Agustín Fernández, per la seva banda, ha confessat que la plantilla "es mor de ganes" per jugar, i que debutar amb una victòria "ens donaria molta moral".

El defensa extremeny serà baixa per lesió, al costat de David Bermudo, Juanjo Ciércoles i Oriol Torres. A més, a la banqueta s'asseurà com a porter suplent Iván Gómez, que acaba de ser repescat aquesta mateixa setmana per substituir el lesionat Ian Mackay, que estarà de baixa els pròxims tres mesos.

El davanter Joaquín Rodríguez, a qui el club busca una sortida en forma de cessió o traspàs, s'ha quedat fora de la convocatòria per decisió tècnica. El seu lloc l'ocupa el francomarroquí Nabil Baha, fitxatge estrella del nou Sabadell.

L'exjugador del Màlaga i l'AEK d'Atenes amb prou feines ha pogut entrenar-se amb l'equip, i ha reconegut "no estar bé físicament". Malgrat això, Carreras l'ha inclòs en la llista argumentant que per la seva qualitat "seria un luxe deixar-lo a la grada".

La S. D. Osca viatja amb la intenció d'aixafar la guitarra al Sabadell i obtenir una victòria. Afronta aquest xoc amb tan sols dues baixes, les de David Bauzá i David Vázquez, que encara no estan recuperats de les lesions que els han mantingut apartats durant bona part de la pretemporada.

El tècnic de la casa, Ángel Royo, que debuta en la categoria de Plata, es mostrava tranquil davant el seu primer partit, tal com ha assegurat als mitjans de comunicació: "Estic tranquil personalment i afrontem el partit amb moltes ganes de poder competir i veure com està l'equip. Per descomptat que plantarem cara al rival i ens centrarem en el partit".

Sobre el rival ha indicat l'entrenador de l'equip que "s'ha reforçat bé, que saben treure profit de les jugades d'estratègia i que té molta experiència, cosa que, afegida a la continuïtat de la temporada passada que tants bons resultats els va donar, els fa ser un equip difícil de batre".

Ángel Royo només té dos jugadors lesionats, David Bauzá i David Vázquez, mentre que la resta estan bé i a disposició de l'entrenador.

stats