Futbol
Esports Futbol 02/06/2012

El Sabadell acomiada la temporada amb una derrota a Las Palmas (3-2)

Ezequiel i Antonio Hidalgo (de penal), han marcat els gols dels arlequinats, mentre que Francis, Quiroga i Vitolo han estat els autors dels dels canaris

Las PalmasEl Sabadell ha acomiadat la temporada amb una derrota a Las Palmas (3-2), en un partit sense transcendència perquè els dos equips ja havien resolt la permanència fa setmanes.

El partit ha començat de manera explosiva amb el gol de Francis Suárez en el primer minut de joc després d'una centrada de Dani Castellano que no ha sabut rebutjar la defensa arlequinada. Però el Sabadell no ha abaixat els braços malgrat les nombroses baixes –no hi eren Manu Lanzarote, Redondo, Arteaga, Juvenal, Simón i Jesús Olmo– el tècnic Lluís Carreras ha volgut esprémer els seus a l'estadi de Gran Canària, després de les acusacions dirigides pel president del club, Joan Soteras, cap a la seva plantilla.

La reacció de l'equip visitant no s'ha fet esperar i en el minut 10 Ezequiel ha aprofitat una badada de Corrales en defensa i ha tret un xut col·locat per batre el porter Raúl (1-1). El partit ha seguit amb un tímid domini dels insulars i els pupils de Juan Manuel Rodríguez han assejtat la porteria rival amb atacs de Portillo i Quiroga qui ha entrat en substitució del lesionat Dani Castellano en la recta final de la primera part.

A la represa, el Las Palmas ha seguit amb la mateixa dinàmica ofensiva, però en el minut 50 Javi Castellano ha comès penal per mà a l'àrea i el col·legiat no ha dubtat a xiular la pena màxima que ha convertit Hidalgo (1-2). La reacció de l'equip groc ha estat pràcticament immediata amb una gran jugada de Quiroga que ha posat el 2-2 en el marcador.

Quan semblava que el partit finalitzaria en empat, Vitolo ha aprofitat el dubte en la sortida del porter Mackay i amb un parell de regats ha anotat un gran gol que ha posat per davant a l'equip groc (3-2).

Fitxa tècnica:

Las Palmas: Lizoain, Pignol, Vicente Gómez, Diego Herner, Vitolo, David González, Portillo (Sergio Suárez min. 79), Francis Suarez (Pedro Vega min. 55), Javi Castellano, Corrales i Dani Castellano (Quiroga min. 42).

Sabadell: Mackay, A. Hidalgo (Alex Cruz min. 61), Bermudo, Juanjo, Agustín, Ramírez, Puigdollers (Florian min. 75), Samuel, Toni Lao, Ezequiel (Aarón Bueno min. 60) i Adrián Luna.

Gols: 1-0, min. 1: Francis Suárez; 1-1, min. 10: Ezequiel; 1-2, min. 50: Hidalgo de penal; 2-2, min. 53: Quiroga; 3-2, min. 72: Vitolo.

Àrbitre: José Luis Lesma López (C. Madrileny). Assistit per José Antonio Garrido Romero i Moisés Mateo Montañés. Ha amonestat el local Javi Castellano (min.50). Pels visitants han estat apercebuts Samuel (min.38), Bermudo (min. 84) i Juanjo (min. 87)

Incidències: Uns 4.340 espectadors han acudit a l'Estadi Gran Canària per presenciar aquest partit corresponent a la 42a jornada de la Segona Divisió.