2a Divisió
Esports Futbol 17/09/2011

El Sabadell posa a prova la seva ratxa a Riazor

El conjunt de Lluís Carreras buscarà la quarta victòria en quatre partits al camp del Deportivo, un dels màxims favorits a aconseguir l'ascens a Primera

Redacció
1 min
El Sabadell derrota el Vila-real en un partit boig.

BarcelonaSi un equip s'ha guanyat el cartell de "revelació" de Segona Divisió en les tres jornades que s'han disputat, aquest és el Sabadell. Els arlequinats han guanyat tots tres partits, i aquesta tarda (18 h) buscaran ampliar l'exitosa ratxa contra el Deportivo, un dels equips més potents de la categoria i màxim favorit a tornar a Primera Divisió per la via ràpida.

Per a l'enfrontament, els de Riazor han de lamentar les baixes de Manuel Pablo, Pablo Álvarez, Saúl Fernández, Bruno Gama, Riki i Xisco, però Oltra recupera Ayoze, i sí que comptarà amb dos dels jugadors clau: Guardado i Lassad, a més de Valerón i Salomao per completar l'atac.

Carreras ha reconegut el potencial del rival, però ha afirmat que els seus jugaran "sense complexos" per tractar de mantenir-se a dalt de tot de la taula classificatòria, i els ha animat a gaudir de l'ambient de Riazor, que ha titllat de "luxe".

En la convocatòria sabadellenca hi seran finalment el central Olmo i el migcampista Fito, que arrossegaven molèsties; però qui sí que no han pogut entrar són Bermudo i Puigdollers, també lesionats.

stats